Πέμπτη, Ιουνίου 15

Πωλίνα: Έχουν περάσει 28 χρόνια κι ακόμα ψάχνουμε τον πατέρα του παιδιού

Πωλίνα: Έχουν περάσει 28 χρόνια κι ακόμα ψάχνουμε τον πατέρα του παιδιού
«Αυτοί που έκαναν τον κιτρινισμό ήταν οι "κολλητοί"»

«Συγχώρησα την Πωλίνα όταν έμεινε έγκυος από άλλον» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μεγακλής Βιντιάδης. Η τραγουδίστρια, το πρωί της Δευτέρας (12/06) φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open και κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της.

«Αρχίζουν τα κίτρινα τώρα… αυτός τα είπε, εγώ πρέπει να απαντήσω και να σχολιάσω;», ανέφερε αρχικά χαριτολογώντας η Πωλίνα και πρόσθεσε: «Ήμασταν παντρεμένοι 13 χρόνια και περάσαμε αριστούργημα. Μέχρι εκεί, τελεία».

 

«Έχουν περάσει 28 χρόνια κι ακόμα ψάχνουμε τον πατέρα του παιδιού», τόνισε με χιούμορ η τραγουδίστρια και συνέχισε σε σοβαρό ύφος: «Ο Μεγακλής έχει ένα μυαλό και μία ψυχή που είναι πολλά χρόνια μπροστά. Είχαμε πέσει στη φάση που δεν ήμασταν πια μαζί, εγώ συνέχισα».

«Οι δημοσιογράφοι ήταν άψογοι. Το ήξεραν και δεν είπε κανείς τίποτα. Αυτοί που έκαναν τον κιτρινισμό ήταν οι “κολλητοί”. Δηλαδή κάποια που συνεργαζόμασταν στη Sony Music, κάτι άλλες κατίνες από το MEGA. Αυτές οι δύο σου λέει: δεν ασχολείται κανείς, ας το κάνουμε εμείς να πάρουμε το θέμα.

Και αυτός που με πούλησε στο εξώφυλλο ήταν κολλητός και γείτονάς μου στο Πόρτο Ύδρα, πολύ γνωστός εκδότης. Με πούλησε με τίτλο στο εξώφυλλο “Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού;” ο κολλητός μας, ο γείτονάς μας, ο άνθρωπος που για 10-15 χρόνια ήταν δίπλα μας και τον είχαμε στηρίξει», περιγράφει στη συνέχεια η Πωλίνα.

«Με επηρέασε μόνο το γεγονός ότι αυτοί που έστησαν την ίντριγκα ήταν άνθρωποι πολύ κοντινοί. Απίστευτο», σημειώνει κλείνοντας το θέμα η Πωλίνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .