Πέμπτη, Ιουνίου 15

Τζοβάνα Φραγκούλη: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό! Δεν έχει αλλάξει καθόλου!

Με σύμμαχο τον χρόνο η Τζοβάνα Φραγκούλη έχει καταφέρει αυτό που λίγες μπορούν!

Μπορεί η πρώην παρουσιάστρια να είναι πολύ ενεργή στα social media ωστόσο σπάνια θα κάνει δημόσια εμφάνιση μιας και μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα και Νέα Υόρκη. Αυτή τη φορά όμως μας έκανε την έκπληξη και μετά από πολύ καιρό ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε βραδινή της έξοδο.

Πιο συγκεκριμένα η Τζοβάνα Φραγκούλη έδωσε το «παρών» στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού όπου και παρακολούθησε την παρουσίαση βιβλίου της Κατερίνας Πλουμιδάκη.


Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η Τζοβάνα Φραγκούλη παραμένει το ίδιο γοητευτική και λαμπερή όπως τότε που ήταν στα φώτα της δημοσιότητας πριν από περίπου 30 χρόνια.

Ζει ανάμεσα σε Αθήνα και Νέα Υόρκη ενώ μεγάλος μέρος το περνάει στο εξοχικό της στη Μύκονο. Της αρέσει να μαγειρεύει και να καλεί φίλους για φαγητό. Όσο για την προσωπική της ζωή έχει φροντίζει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας..msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .