Παρασκευή, Ιουνίου 23

ΒΟΜΒΑ! Στα 382 δις ευρώ το ιδιωτικό χρέος αλλά δεν μιλάει κανείς...

Dimitris Kypriotis ΒΟΜΒΑ! Στα 382 δις. Ευρώ το ιδιωτικό χρέος! Ποιος θα μιλήσει για αυτό το πρόβλημα ; Ποιον αγγίζει άραγε; Και όμως για αυτ...

Dimitris Kypriotis
ΒΟΜΒΑ! Στα 382 δις. Ευρώ το ιδιωτικό χρέος!
Ποιος θα μιλήσει για αυτό το πρόβλημα ; Ποιον αγγίζει άραγε; Και όμως για αυτό το θέμα ακούστηκαν, ως συνήθως τα ψεύτικά τα λόγια τα μεγάλα και από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τον τελευταίο καιρό πριν απέλθει των καθηκόντων του λόγω εκλογών.
Αυτοί όμως ήταν που διαφήμιζαν όλους τους προηγούμενους μήνες ότι η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί λόγω των ρυθμίσεων και του εξωδικαστικού μηχανισμού , ενώ επιχειρηματολογούσαν πως έχουν αυξηθεί οι καταθέσεις των νοικοκυριών.
Και δεν φτάνουν μόνο αυτά τα χρέη , έχουμε μπαράζ κατασχέσεων και μηνύσεων στους οφειλέτες από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών εισφορών.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ!
Για οφειλές έως 30.000 ευρώ θα ειδοποιούνται οι οφειλέτες για τα επικείμενα αναγκαστικά μέτρα και αν δεν ρυθμίσουν τα χρέη τους , θα γίνονται κατασχέσεις καταθέσεων, αν υπάρχουν, ή ακινήτων περιουσιακών στοιχείων.
Για άνω των 30 χ. ευρώ εκτός των παραπάνω μέτρων, θα γίνονται και μηνύσεις εναντίον των οφειλετών στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .