Παρασκευή, Ιουνίου 23

Ξύπνησαν μνήμες Τεμπών: «Μπλακ άουτ» στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Σίνδου – «Να φύγετε με τα πόδια» τους λένε

 Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά εσείς τους ψηφίζετε...ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ !

Δεν βρέθηκε κανένα λεωφορείο για να πάει τους επιβάτες στον προορισμό τους

Ξύπνησαν μνήμες Τεμπών: «Μπλακ άουτ» στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Σίνδου – «Να φύγετε με τα πόδια» τους λένε
Ελάχιστοι μήνες έχουν περάσει από την τραγωδία των Τεμπών και παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης η κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας παραμένει τραγική! 

Αυτό επιβεβαιώνει και ένα περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης, εκεί που ακινητοποιήθηκε το τρένο IC 52.

Το τρένο IC 52 ξεκίνησε από την Αθήνα και επρόκειτο να φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 14:40, ωστόσο η βλάβη το καθυστέρησε στη Σίνδο και παρέμεινε ακινητοποιημένο. Για τον ίδιο λόγο δεν έχει ακόμη αναχωρήσει η αμαξοστοιχία 55 από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΣΕ, έχει μπλοκάρει το κεντρικό κλειδί στον TX1, έναν κόμβο που βρίσκεται έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στη Σίνδο, στον οποίο υπάρχουν πολλές γραμμές και από τον οποίο δίνεται κατεύθυνση στα τρένα ώστε να μπουν στο σταθμό.


Σύμφωνα με επιβάτες, οι ίδιοι έχουν ενημερωθεί ότι μπορούν να φύγουν μόνοι τους από τη Σίνδο, καθώς δεν έχει έρθει κάποιο λεωφορείο για να τους παραλάβει! 

«Δείχνουν τρομερή αδιαφορία», αναφέρουν οι πολίτες που επέβαιναν στο τρένο λέγοντας ότι «προσπαθούν να μετρήσουν τους επιβάτες και δεν μπορούν. Σε άλλους λένε να βρουν μόνοι τους μέσο να φύγουν, σε άλλους να περιμένουν λεωφορεία που δεν έρχονται, ο κόσμος».

Μάλιστα οι επιβάτες καταγγέλλουν ότι παρά την πρωτοφανή ζέστη δεν τους έδωσαν ούτε ένα νερό, κάτι που εν τέλει έγινε μετά από αρκετή ώρα. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μετά από δύο περίπου ώρες το τρένο ξεκίνησε, όχι όμως για να πάει στη Θεσσαλονίκη, αλλά για να επιστρέψει στην Αθήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .