Δευτέρα, Ιουνίου 12

Μπέσσυ Αργυράκη: «Είναι άθλος που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία – Η αδελφή μου έφυγε στα 42, η μαμά μου στα 60 και ο μπαμπάς μου στα 59»

 

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, με τις απώλειες των δικών της ανθρώπων, μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη που παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου.

Υπήρξε κάποια δύσκολη στιγμή στη ζωή σας στην οποία τρομάξατε;

Δεν με τρομάζει τίποτα παρά οι απώλειες των δικών μου ανθρώπων.

Οπότε φαντάζομαι οι απώλειες των γονιών σας ήταν οι μεγαλύτερες;

Ναι, και η απώλεια της αδερφής μου που έφυγε 42 ετών. Έφυγε από το κακό, τον καρκίνο όπως και η μαμά μου το ίδιο στα 60. Και ο πατέρας μου έφυγε νέος στα 59 του.

Όλη μου η οικογένεια και σε μικρό διάστημα. Είναι άθλος που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία αν το σκεφτείς γιατί υπάρχει στη μέση και το κληρονομικό.

Λέω ευχαριστώ τον Θεό που ξέφυγα από αυτό το οικογενειακό του να φεύγουν όλοι νωρίς.

Πού βρήκατε τη δύναμη να συνεχίσετε;

Άργησα πάρα πολύ να ξαναβρώ τη δύναμη μου, γι’ αυτό και για ένα διάστημα χάθηκα από παντού. Δεν έκανα όνειρα ούτε για την επόμενη μέρα. Είχα αρχίσει και φοβόμουν πάρα πολύ την κατάθλιψη. Είχα χάσει την πρώτη μου οικογένεια και θα μπορούσα να είχα πάθει μεγάλη ζημιά. Ο σύζυγος όμως και τα παιδιά μου λειτούργησαν σαν φάρμακο στην πιο μεγάλη αρρώστια. Σαν το αντίδοτο.

 thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .