Δευτέρα, Ιουνίου 12

Στυγνός εκβιασμός και απειλές από τη Ντόρα Μπακογιάννη--Δημοκρατικό Πολίτευμα έχουμε;; Με εκβιασμούς με το έτσι θέλω η Ντόρα απαιτεί να πάρει η οικογένεια Μητσοτάκη την εξουσία!

 Τι εννοεί με τη δήλωση ότι «στην Αθήνα δεν είναι όλοι σαν εμένα που αγαπάω τη μειονότητα»;


«Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς που έδινα μάχη με όλους αυτούς στην Αθήνα για διάφορα θέματα της μειονότητας»
, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη απευθυνόμενη σε κατοίκους της Βυρσίνης Ροδόπης το πρωί της Παρασκευής και συνέχισε εκβιάζοντας και απειλώντας τους να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία γιατί «εάν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα».

«Αντ’ αυτού ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω λοιπόν βοήθεια και στήριξη, διότι αν εσείς δεν με στηρίξετε εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο. Στην Αθήνα δεν είναι όλοι σαν εμένα που αγαπάω τη μειονότητα. Τώρα η κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση της ΝΔ. Τους βουλευτές τους βγάλατε, τώρα πρέπει να βγάλετε κόμμα και αυτό είμαστε εμείς. Έφερα στα Χανιά 41% που ποτέ εκεί ιστορικά δεν έχουν ψηφίσει τη ΝΔ, ούτε όταν ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός, και δεν ψηφίζετε εσείς. Οπότε τώρα τι να κάνω; Γι’ αυτό ήρθα εδώ για να περάσει το μήνυμα τώρα. Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», είπε προς τους κατοίκους του μειονοτικού χωριού της ορεινής Ροδόπης.

 


Ποιοι είναι άραγε αυτοί που λέει η Ντόρα ότι δεν αγαπούν την μειονότητα και αυτή είναι ο σύνδεσμος να γίνουν πράγματα στη Ροδόπη;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .