Δευτέρα, Ιουνίου 5

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Είμαι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου" - Έτσι ξεπερνάει τις δυσκολίες η ηθοποιός


Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τις δυσκολίες που περνάει και τον τρόπο που έχει βρει για να τις ξεπεράσει, προχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη μέσα από μια ανάρτηση.Συγκεκριμένα, στην νέα της ανάρτηση περιγράφει τη δική της εμπειρία με το Breathwork, μέσα από ένα κείμενο που αποτελεί προσωπική εξομολόγηση της ίδιας. Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκακαλύπτει πως οι αναπνοές την έχουν βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές της ζωής της.

"Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται, χρειάζεται να το μοιράζεται. Δεν θα πω πολλά.

Θα πω μόνο, ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, και με μοναδικό εργαλείο την ΑΝΑΣΑ μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά, μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερίνα, να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα, αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ. Και πόσο τυχερή και συγκινημένη μπορεί να είμαι γι’ αυτό το ταξίδι στο ΦΩΣ.

ΥΓ: στη φωτό, με τα ματάκια πρησμένα από το κλάμα και μούρη ξαλαφρωμένη, αμέσως μετά τη θεραπεία. ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ παιδιά !!!!!!!και … αλήθεια …..όλα θα πάνε καλά", έγραψε η ηθοποιός.

News 24/7 στο Google News 
https://www.news247.gr/celebrities/katerina-papoytsaki-eimai-se-mia-zoriki-fasi-sti-zoi-moy-etsi-xepernaei-tis-dyskolies-i-ithopoios.10066245.html?utm_source=NEWS24%2F7+Newsletter&utm_campaign=1d6ce72cc2-EMAIL_CAMPAIGN_2018_03_27_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_11a0ec29ff-1d6ce72cc2-393490009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .