Σάββατο, Ιουνίου 3

Τρανσέξουαλισμός! Για να επιβληθούν οι δικές τους "αξίες" δεν σταματούν σε τίποτα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Στη φωτογραφία η αμερικανική πρεσβεία στο Βατικανό...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Στη φωτογραφία η αμερικανική πρεσβεία στο Βατικανό...

Αυτοί είναι οι εμμονικοί και μάλιστα με σχέδιο, που υλοποιούν όλες οι αποικίες των ΗΠΑ (πρώτη η Ευρωπαϊκή Ένωση) κι όλα τα πολιτικά κόμματα και κινήματα σε διατεταγμένη Υπηρεσία. Χωρίς καμία "αξία" η αναφορά, ή ο αυτοπροσδιορισμός σε δεξιά, ή αριστερά πολιτικά κόμματα και κινήματα.


Για να επιβληθούν οι δικές τους "αξίες" δεν σταματούν σε τίποτα!

Όπως ακριβώς συμβαίνει με το Νατοϊκό Μέτωπο εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού και στήριξη του κοκαϊνομανή των Ουκροναζί, τα θεϊκά εμβόλια του Ιερώνυμου και των πολιτικών κομμάτων (τα πειραματικά φάρμακα πολυεθνικών Big Pharma που βάπτισαν "εμβόλια"), του "κινδύνου κλιματικής αλλαγής", της "πράσινης ανάπτυξης" και πράσινα άλογα... Όλοι μαζί σε ένα κοινό Μέτωπο... και μάλιστα ορισμένοι σε ρόλο "προφήτη"...  Τσίπρας: «Θα έχουμε αρνητές της κλιματικής κρίσης όπως είχαμε αρνητές της πανδημίας»
Αλήθεια, δεν προκαλεί "περιέργεια" πως οι "κοκορομαχίες", η θεατρική παράσταση της προεκλογικής "αντιπαλότητας" περιορίζεται στο ύψος των "παροχών" (επιδόματα φτώχειας) που θα δώσει το ένα, ή το άλλο κόμμα και στα καυτά ζητήματα "μούγκα στη στρούγκα";

Ο Χάρης Ρώμας τολμά και ποζάρει "έγκυος"... γράφει το "tlife". Ο κ. Ρώμας είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού των επισήμως 4.000.000 εκατομμυρίων πολιτών, έκανε τυχαία την φωτογράφιση; Τι νομίζουμε;

Τίποτα δεν είναι τυχαίο...Τολμά ή συμβαίνει κάτι άλλο; Έγκυος τρανς μεταλλαγμένος στο εξώφυλλο του περί πολλού "British Glamour", η πρώην «γυναίκα» Logan Brown υποβάλλεται σε θεραπεία ορμονών για να γίνει άντρας και δηλώνει: «Είμαι έγκυος τρανς άνδρας και υπάρχω! Ό,τι και να πει ο κόσμος, είμαι ζωντανή απόδειξη αυτού»

Φυσικά η κυρία Μπράουν δεν είναι άντρας γιατί στη φύση υπάρχουν μόνο δύο φύλα: η γυναίκα και ο άντρας. Φυσικά, αυτό έως ότου η "επιστήμη", οι "ειδικοί" να αλλάξουν επισήμως την επιστήμη της Βιολογίας κι αυτό δεν θα αργήσει στην "πολιτισμένη" δύση...
Όμως, το ενδιαφέρον είναι ότι αυτά τα φαινόμενα κάποτε αποτελούσαν θέαμα σε τσίρκο, τώρα η "προοδευτική" ατζέντα θέλει να τα επιβάλει όχι μόνο ως κανονικότητα, αλλά ακόμη και ως παράδειγμα. Ο τρανσέξουαλισμός... για να μπορώ να ζω για πάντα ως DATA!

Τι δεν καταλαβαίνουμε;

"lego".. έκδοση (ΛΟΑΤΚΙΑ+κ.λπ.) κατασκευών, για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω...

Διεθνής Ημέρα Διεμφυλικής Ορατότητας; Ποιος από τους προστάτες θα μας προστατεύσει ποιος...

"Δικαιώματα" οι "ιδιοτροπίες τους, ή κάτι άλλο;


Δεν υπάρχει άλλη σωτηρία, αφού κι οι Μαρξ με τον Ένγκελς ήταν "ομόφοβοι και ρατσιστές"... μόνον ο Καντίροφ θα μας σώσει Ένας Καντίροφ "να τον πιεις στο ποτήρι"!

1869... για τους "ομόφοβους ρατσιστές"  Ένγκελς και Μαρξ:
Το σύνθημα θα είναι τώρα "Πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες!"
Θύμιος Παπανικολάου
Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .