Τρίτη, Ιουνίου 20

Συνέντευξη Τύπου θα δώσουν οι «κομμένοι» υποψήφιοι βουλευτές της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Συνέντευξη Τύπου θα δώσουν οι «κομμένοι» υποψήφιοι βουλευτές της Ζωής Κωνσταντοπούλου

 Οκτώ πρώην υποψήφιοι βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «Ομάδα παραγκωνισθέντων Υποψηφίων Βουλευτών από την Πλεύση Ελευθερίας» διοργανώνουν σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου, για τις «ανακατατάξεις» στις λίστες των υποψηφίων για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «σκοπός αυτής της συνέντευξης είναι να συζητηθούν όλα όσα συνέβησαν

πριν και μετά τις εκλογές στις 21.05.2023 και τα οποία προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση πολλών υποψηφίων του κόμματος της Πλεύσης Ελευθερίας».

Οι οκτώ που αποτελούν την «Ομάδα παραγκωνισθέντων Υποψηφίων Βουλευτών από την Πλεύση Ελευθερίας» είναι οι «Καζάκου Μαργαρίτα, Δάλλα Όλγα, Πολυχρονοπούλου Αλεξάνδρα, Λάμπρος Χρήστος, Διαμαντοπούλου Χρύσα, Γκούσκος Τζανής (Τζανέτος), Μπουραζάνη Νίκη».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωσή τους

«Η Ομάδα παραγκωνισθέντων Υποψηφίων Βουλευτών από την Πλεύση Ελευθερίας, σας προσκαλεί στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί, στο ξενοδοχείο Εlia Ermou Athens Hotel (Ερμού 15-17, Σύνταγμα), την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 και ώρα 1:00 το μεσημέρι.

Σκοπός αυτής της συνέντευξης είναι να συζητηθούν όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά τις εκλογές στις 21.05.2023 και τα οποία προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση πολλών υποψηφίων του κόμματος της Πλεύσης Ελευθερίας διότι ποτέ έως σήμερα δεν έχει συμβεί τόσο εξόφθαλμη παραβίαση της έκφρασης, της βούλησης των ψηφοφόρων, συνεπώς και της δημοκρατίας. Θα απαντηθούν επίσης όλα όσα προσβλητικά για εμάς τους ψηφισμένους υποψηφίους βουλευτές ακούστηκαν από την κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία χωρίς ίχνος ντροπής, προσπάθησε προσβάλλοντάς μας να δικαιολογήσει τις πρακτικές της.

Σας περιμένουμε…
 
Οι υποψήφιες/οι βουλευτές

Καζάκου Μαργαρίτα

Δάλλα Όλγα

Πολυχρονοπούλου Αλεξάνδρα

Λάμπρος Χρήστος

Διαμαντοπούλου Χρύσα

Γκούσκος Τζανής (Τζανέτος)

Μπουραζάνη Νίκη

Κολοκοτρώνης Δημήτρης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .