Τρίτη, Ιουνίου 20

Άγρια ληστεία στο κέντρο της Αθήνας: «Με χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές σε όλο το σώμα» – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο και ο Σύριζα θέλει κι άλλους ελεύθερα περάσματα από παντού

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μετανάστες διαπληκτίζονται έντονα στο κέντρο της Αθήνας και τέσσερις αλλοδαποί επιτίθενται σε έναν άνδρα για να του κλέψουν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Βίντεο ντοκουμέντο από άγρια ληστεία που έγινε στο κέντρο της Αθήνας αποκαλύπτει σήμερα το enikos.gr.

Του Μίλτου Σακελλάρη

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μετανάστες διαπληκτίζονται έντονα στο κέντρο της Αθήνας και τέσσερις αλλοδαποί επιτίθενται σε έναν άνδρα για να του κλέψουν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

«Οι δράστες με χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές σε όλο μου το σώμα», κατέθεσε το θύμα όπως αποκαλύπτει το enikos.gr.

«Είδαμε έναν άνδρα αιμόφυρτο στον δρόμο με τραύμα στο κεφάλι. Μας υπέδειξε δύο άτομα, τα οποία του αφαίρεσαν ένα laptop», φέρεται να κατέθεσε ένας από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια ληστεία δείτε που μας κατάντησαν αν σε βαστά πέρασε από αυτόν τον δρόμο!«Είμαστε ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι οι εντολείς μας αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς αποδείχθηκε αυτό που διατείνονταν εξαρχής. Ότι  δηλαδή ουδέποτε διέπραξαν ληστεία και μάλιστα με ιδιαίτερη σκληρότητα. Ευελπιστούμε ότι η συγκεκριμένη κατηγορία δεν θα εισαχθεί στο ακροατήριο καθώς τα στοιχεία, περί μη εμπλοκής των εντολέων μας, είναι αδιάσειστα», δήλωσαν στο enikos.gr οι συνήγοροι υπεράσπισης, Γιάννης Γλύκας και Δημήτρης Μπελδέκος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .