Τετάρτη, Ιουνίου 21

Μήνυμα για τους κολασμένους της γης...

Σκίτσο του Ιάκωβου Βάη

Να ειπωθούν και κάποια άλλα πράγματα

Εσείς όλοι που ορκίζεστε στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ και γεμίσατε τα μυαλά του κόσμου με το "τι θα κάνουμε έξω από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ"

Εσείς όλοι που λέτε χωρίς την Ε.Ε. δεν θα μπορούσαμε...ή "προστατεύει από την Τουρκία" (λες και δεν κρέμεται η απειλή του πολέμου από πάνω μας)

  • -Αφού η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ καταξέσκισαν τις σάρκες των λαών με τους πολέμους και τους εμφυλίους συνεχίζουν ως εξής..-Οι ακτές της βόρειας Αφρικής είναι ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ των πρεσβειών που παρακολουθούν τα πλοιάρια που φεύγουν. Μαζί και της Ελλάδας.
  • -Οι δορυφόροι των κρατών της Ευρώπης παρακολουθούν τα πάντα σε 24ωρη βάση. Το ίδιο και τα drones. Μαζί και της Ελλάδας.
  • -Ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να σταματήσουν ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ το ταξίδι στον θάνατο των ανθρώπων του αλιευτικού.
  • -Η Ε.Ε. που ορκίζεται όλο το πολιτικό φάσμα πλην ΚΚΕ (ορισμένοι ζητάνε και αλλαγές κιόλας..) είναι ένα σάπιο οικοδόμημα. Τον Γερμανό βιομήχανο τον ενδιαφέρει η μετανάστευση που επανδρώνει τα εργοστάσια με φθηνούς εργάτες. Τον Έλληνα το ίδιο. Τους ιδιοκτήτες μεγάλων εκτάσεων με φράουλες ή άλλα είδη στην Ελλάδα το ίδιο τους νοιάζει...Εργάτες τους λείπουν...Για αυτό και οι κυβερνήσεις και της Γερμανίας και της Ελλάδας και κάθε άλλης χώρας ζητούν "οργανωμένη μετανάστευση". Για αυτό και τα αστικά κόμματα βάζουν τέτοιες προτάσεις στα προγράμματα τους. Για αυτό και το ίδιο πρότεινε ο συριζα του Τσίπρα κλείνοντας το μάτι στους μεγαλοιδιοκτήτες γης...
  • -Το έγκλημα της 13ης Ιουνίου, φοβάμαι ότι, ήταν ένα μήνυμα στους κολασμένους της γης. Οι καπιταλιστές που ληστεύουν τις φτωχές χώρες, ζητούν το εργατικό τους δυναμικό με τους δικούς τους όρους. Ταυτόχρονα αφήνουν τον κόσμο να πνιγεί για να στείλουν μήνυμα..

"Αν η μετανάστευση δεν γίνεται με τους δικούς μας όρους, τότε σας περιμένει θάνατος.."

Καιρός να πάρουν όλοι θέση απέναντι σε αυτό που γίνεται και σε αυτό που έρχεται.. Η Σφήκα: Επιλογές

http://sioualtec.blogspot.com/2023/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .