Τετάρτη, Ιουνίου 21

Γυναικοκτονία στην Κω: «Ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου» Η αστυνομία υποτίμησε το γεγονός και του είπαν να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα το πρωί. Αν είχαν ενεργήσει άμεσα θα ζούσε η κόρη μου

Γυναικοκτονία στην Κω: «Ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου»

Στο πλευρό του συντρόφου της κόρης της στέκεται σθεναρά η μητέρα της αδικοχαμένης Αναστάζια

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια που βρήκε τραγικό θάνατο στην Κω, στέκεται στο πλευρό του συντρόφου της, τον οποίο ορισμένοι θεωρούν ύποπτο για την κατάληξη της κοπέλας του.

Η μητέρα του θύματος επιπλέον ρίχνει ξεκάθαρες βολές προς την Αστυνομία του νησιού, αναφέροντας πως υποτίμησαν την υπόθεση.


Η εν λόγω ανάρτηση έγινε στη σελίδα «POLACY W GRECJI» του Facebook, όπου η μητέρα της Αναστάζια απαριθμεί έναν προς έναν τους λόγους που θεωρεί τον σύντροφο της κόρης της αθώο.

«Eίμαι η μητέρα της Αναστάζια και μπορώ να αποδείξω σε όλους, ότι ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου» ξεκινάει στην ανάρτηση της.

«Με πήρε αμέσως μετά την εξαφάνιση της και το ανέφερε αμέσως και στην αστυνομία όπου τους έστειλε και τα σημεία με τις τοποθεσίες που έδειχναν που βρισκόταν το κινητό της. Ο ίδιος έψαχνε όλη την νύχτα, άλλα η αστυνομία υποτίμησε το γεγονός και του είπαν να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα το πρωί. Αν είχαν ενεργήσει άμεσα θα ζούσε η κόρη μου. Όσο έστελνε τις τοποθεσίες το κινητό ήταν διαθέσιμο, το πρωί δεν ήταν. Την υπόθεση ο ίδιος έκανε γνωστή στην πρεσβεία, δεν θα περιγράψω όμως άλλο την κατάσταση» καταλήγει η ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος σύντροφος και η μητέρα της Αναστάζια επέστρεψαν στην Πολωνία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .