Κυριακή, Ιουνίου 25

Απασφάλισε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Είναι βλακώδης ο λόγος του, φτηνοί απατεώνες»

Καταγραφή

“Είναι νάρκισσοι που γοητεύονται από τη δημόσια ζωή και θέλουν να συμμετέχουν” εξηγεί ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη μία» το μεσημέρι του Σαββάτου με αφορμή τη νέα παράσταση «Τι φάση πάλι ρε;» στο θέατρο Άλσος. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολιτική εικόνα της χώρας και την ιδανική αντιμετώπιση από τους πολίτες.


Πιο συγκεκριμένα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά στην Έρη Βαρδάκη πως «οι πολιτικοί αντέχουν την σάτιρα όσο και να φαίνεται ότι είναι αιχμηρή ή βιτριολική. Μάλλον δεν αντέχουν την κριτική και την δημόσια τοποθέτηση πολλοί από τους πολιτικούς, που είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας και η πεμπτουσία της καλύτερης διαχείρισης. Χωρίς σοβαρή αντιπολίτευση δεν μπορεί κανείς να κυβερνήσει. Απεχθάνομαι γενικώς τους κόλακες της εξουσίας. Θέλει πολύ ισχυρή αντιπολίτευση ακόμα και αν συμφωνείς και είναι η κυβέρνηση που ενδεχομένως έχεις ψηφίσει κιόλας».

«Προφανώς υπάρχουν σήμερα και ιδεολογίες και ηθική στην πολιτική, αλλά υπάρχουν τρόποι για να διαχειρίζεται κανείς τα κοινά. Πολλές φορές ο δημόσιος λόγος δεν είναι αυτός που πρέπει και είναι βλακώδης, πολλές φορές είναι φτηνοί απατεώνες ορισμένοι που ασχολούνται με αυτόν τον χώρο ή είναι νάρκισσοι που γοητεύονται από τη δημόσια ζωή και θέλουν να συμμετέχουν. Αυτοπραγματώνονται δηλαδή με τον δημόσιο λόγο».

«Εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Να είναι τα μυαλά λίγο στο κεφάλι μας και να τους αντιμετωπίζουμε κριτικά. Δεν έχει νόημα να κάνουμε αναλύσεις, όπως κάνω εγώ τώρα, ότι είναι να κάνουμε το κάνουμε με την δουλειά μας» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 makeleio.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .