Κυριακή, Ιουνίου 25

Κρατερός Κατσούλης: Ολοκλήρωσε τη μεταμόσχευση μαλλιών και στέλνει το μήνυμά του


Ο Κρατερός Κατσούλης ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια να κάνει εμφύτευση μαλλιών και να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση. Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Xθες το βράδυ ο Κρατερός Κατσούλης με μια νέα ανάρτηση ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του ακολούθους ότι πραγματοποίησε για τρίτη και τελευταία μεταμόσχευση μαλλιών και φωτογραφήθηκε μαζί με τον γιατρό του για να τον ευχαριστήσει.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

«2020 ήταν όταν πρωτοβρεθήκαμε. Σήμερα ήταν η τρίτη φορά και τελευταία, όσο αφορά τη μεταμόσχευση μαλλιών. Από εδώ και στο εξής θα βρισκόμαστε για καφέ και ωραίες συζητήσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο γιατρό Ιωάννη Γκούρα @gouras.john στην κλινική του @gourasjohn και στους εξαιρετικούς συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια για την καταπληκτική δουλειά τους ,τη φροντίδα και τα όμορφα ,ζεστά χαμόγελα τους. Έχουν αλλάξει την καθημερινότητα της ζωής , σε παρά πολλούς ανθρώπους, που το είχαν πολύ ανάγκη, σαφώς περισσότερο από εμένα. καλή συνέχεια»

 whatsapp sharing button

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .