Δευτέρα, Ιουνίου 19

Γιατί με το πλαστικό χρήμα μας κλέβουν ασύστολα


Είναι γνωστό ότι τα χρήματα έχουν “κατασκευαστεί” ώς μέσον εξουσίας του ανθρώπου, από τους διαφεντεύοντες τις ζωές μας.  Παλιά τα χαρονομίσματα των δραχμών έγραφαν “πληρωτέαι επί τη εμφανίσει”, δηλαδή απαιτητές αμέσως.  Στα χαρτονομίσματα των ευρώ, η φράσις δεν υπάρχει.  Το είχαν προσχεδιάσει για να μας λένε τώρα ότι δεν θα σου δίνουμε τα χρήματά σου διότι δεν είναι δικά σου αλλά δικά μας, όπως και η ζωή σου, ΔΟΥΛΕ!

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο υπάγετε και το πλαστικό χρήμα, το οποίον όμως συντελεί και σε ταχύτερο κλέψιμο των χρημάτων μας.  Πάρτε κάρτες και πλαστικό χρήμα για να ελαττώσουμε το τραπεζικό κόστος έλεγαν (σε ταμίες, χαρτί και μέταλλο νομισμάτων κλπ) και τελικά έρχονται να μασουλούν το χρήμα μας, αντίθετα από τις επαγγελίες τους.

Δείτε το όλο βρωμερό σκηνικό με τα χρήματα όπως την είχα περιγράψει σε ένα video :


ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ και να πληρώνουμε με μετρητά παντού αντί για τραπεζική κάρτα (https://trelogiannis.blogspot.com/2023/05/blog-post_76.html )

Έχω ένα χαρτονόμισμα 50€ στην τσέπη μου και θα το πάω σε εστιατόριο και θα πληρώσω το δείπνο μου με αυτό.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου χρησιμοποιεί αυτά τα 50€ για να πληρώσει τον λογαριασμό του στο πλυντήριο αυτοκινήτων.

Ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου αυτοκινήτων πληρώνει το κουρείο.

Η κομμώτρια χρησιμοποιεί αυτά τα 50€ για να πληρώσει στο σούπερ μάρκετ.

Μετά από ένα απεριόριστο ποσό πληρωμών το χαρτονόμισμα των 50€ παραμένει σαν αξία το ίδιο, που σημαίνει ότι έχει εκπληρώσει τον σκοπό του για όλους όσους το χρησιμοποίησαν ως πληρωμή και η τράπεζα δεν έχει καμία εργασία ή παρέμβαση σε καμία συναλλαγή πληρωμής μετρητών από τον εκδότη.

ΑΛΛΑ ΤΙ

– ΑΝ πάω τώρα σε εστιατόριο και πληρώσω ψηφιακά με την τραπεζική μου κάρτα,

– το κόστος για την ψηφιακή πληρωμή μου που χρεώνεται στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου συμπεριλαμβανομένου του κόστους συναλλαγής σε ποσοστά είναι κατά μέσο όρο 2,5% το οποίο στη συνέχεια κατεβαίνει στα 1,25€ για κάθε περαιτέρω συναλλαγή πληρωμής.

(Αυτό σημαίνει ότι κάθε επόμενη συναλλαγή πληρωμής κοστίζει 1,25€)

– τα ίδια έξοδα υλοποιούνται εάν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου πληρώσει ψηφιακά τον λογαριασμό του στην τουαλέτα του πλυντηρίου,

– οι πληρωμές του ιδιοκτήτη της τουαλέτας στο κομμωτήριο,

– το ίδιο και οι επόμενες πληρωμές κτλ.

Ως εκ τούτου, μετά τις πρώτες 36 συναλλαγές αυτού του 50€ θα μείνουν μόνο 5€ και τα υπόλοιπα 45€ έχουν γίνει ιδιοκτησία της τράπεζας… χάρη σε όλες τις ψηφιακές συναλλαγές και προμήθειες!

Επιπλέον, το κόστος για μια χρεωστική κάρτα είναι κατά μέσο όρο 2,25€ τον μήνα, οπότε μετά από εξοικονόμηση για ένα μήνα, τα 50€ σου αξίζουν μόνο 47,75€.

Πάει έφυγε, μπορείς να τα ξοδέψεις μόνο μια φορά. Τα μετρητά είναι βασιλιάς!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝΟΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΩΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ;

CyanUranus

 https://www.triklopodia.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%87%cf%81%ce%ae%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%bb%ce%ad%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .