Δευτέρα, Ιουνίου 19

«Πού δούλευε ο Μπαγλαντεσιανός; Ποιος του νοίκιαζε σπίτι; Με τι χαρτιά ήταν εκεί; Έπαιρνε επιδόματα; Πώς έφτασε στην χώρα; Πού καταγράφηκε; Είχε ποινικό μητρώο; Είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές;».


 

Σωστό: «Πού δούλευε ο Μπαγλαντεσιανός; Ποιος του νοίκιαζε σπίτι; Με τι χαρτιά ήταν εκεί; Έπαιρνε επιδόματα; Πώς έφτασε στην χώρα; Πού καταγράφηκε; Είχε ποινικό μητρώο; Είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές;».
Αποτρόπαιο, ανείπωτο καλύτερα έγκλημα, αυτό που συνέβη στο νεαρό κορίτσι - δεν πρέπει όμως να τιμωρηθεί παραδειγματικά μόνο ο δολοφόνος αλλά, επί πλέον, ο/οι τυχόν ηθικοί αυτουργοί, αφού απαντηθούν όλα τα παραπάνω ερωτήματα.
Η ΝΔ πάντως που ψηφίσθηκε από το 41% των Ελλήνων, υπέγραψε σύμβαση να έλθουν εργαζόμενοι από το Μπαγκλαντές, στην Ελλάδα του 1 εκατομμυρίου ανέργων - ισχυριζόμενη πως πρόκειται για μία ασφαλή χώρα! Απερίγραπτη η θλίψη μας - επίσης η οργή όλων μας, για το κατάντημα της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .