Κυριακή, Ιουνίου 11

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΞΙΜΟΥ: «ΣΙΝΑΛΟΑ ΓΙΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΛΕΞΗ! ΜΑΦΙΑ, ΜΠΡΑΒΟΙ, ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ – ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ» – ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βόμβες έριξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, αναφορικά με την υπόθεση του Κορυδαλλού και την φερόμενη εμπλοκή του ιδιοκτήτη του Σκάι και του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Βελόπουλος επιτέθηκε και κατά του τέως πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για την υπόθεση με τον θάνατο γιού τ. υψηλόβαθμου αστυνομικού που υπηρετούσε στην προσωπική του ασφάλεια. Έκανε λόγο ευθέως για διαπλοκή πολιτικών, επιχειρηματιών, και μαφίας,

Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ακόμα και ολόκληρα πολιτικά κόμματα διαπλέκονται με εμπόρους ναρκωτικών.

1_SK.indd

«Η Ελλάδα έχει γίνει Σιναλόα, αλλά κανάλια, ιστοσελίδες και πολιτικά κόμματα δεν τολμούν να αρθρώσουν ούτε μία λέξη»!

 

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%92%ce%95%ce%9b%ce%9f%ce%a0%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%9f%ce%a3-%ce%91%ce%a0%ce%91%ce%a3%ce%a6%ce%91%ce%9b%ce%99%ce%96%ce%95%ce%99-%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%91-%ce%9c%ce%91%ce%a6%ce%99%ce%91%ce%a3-%ce%9a/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .