Σάββατο, Ιουνίου 24

Μενίδι: Συμμορία ανηλίκων έστηνε οδοφράγματα για να ληστέψει οδηγούς

Όλοι οι Τουρκόγυφτοι ήρθαν στην Ελλάδα για να κλέβουν
Τόσο ο 13χρονος συλληφθείς όσο και δύο ακόμα από τους ταυτοποιημένους συνεργούς του έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Δεκαεπτά ληστείες και έντεκα κλοπές από οδηγούς ταξί, αυτοκινήτων, δικύκλων, φορτηγών, ποδηλάτη, επιβάτη λεωφορείου και πεζό γύρω από τον οικισμό των Ρομά, στην Αγία Σωτήρα Αχαρνών, έχουν εξιχνιάσει οι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, που κατάφεραν να συλλάβουν έναν από τους δράστες και να ταυτοποιήσουν τέσσερις συνεργούς του.

Ο συλληφθείς είναι δεκατριών ετών, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας είναι ανήλικα. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα κινούμενοι κατά ομάδες, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, έστηναν οδοφράγματα γύρω από τον οικισμό, τοποθετώντας στη μέση του δρόμου άλλοτε καρότσια, άλλοτε ποδήλατο και κάποιες φορές αυτοκίνητο. Στη συνέχεια προσέγγιζαν το όχημα του ανυποψίαστου οδηγού και άρπαζαν από το εσωτερικό του ό,τι πολύτιμο έβρισκαν. Σε περίπτωση που ο οδηγός κλείδωνε τις πόρτες για να τους αποτρέψει, εκείνοι έσπαγαν τα τζάμια, ενώ εάν το θύμα αντιστεκόταν το απειλούσαν με μαχαίρι και το χτυπούσαν.

Τόσο ο 13χρονος συλληφθείς όσο και δύο ακόμα από τους ταυτοποιημένους συνεργούς του έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα..huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .