Σάββατο, Ιουνίου 24

«Δόλωμα» εν αγνοία του ο γιος του τέως βασιλιά, Παύλος

ΣΣΣΔΔ

ο όνομα του πρωτότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου, χρησιμοποιούσαν επιτήδειοι, προκειμένου να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες και να τους αρπάξουν χρηματικά ποσά. Οι άγνωστοι απατεώνες, από τον περασμένο Μάρτιο υπόσχονται προνόμια και οικονομικά μηνιαία οφέλη μέσω ενός ψεύτικου προφίλ στο facebook που έχουν δημιουργήσει στο όνομά του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ανδρέας Μέγκος, συγγραφέας και φίλος της οικογένειας, οι διαχειριστές της παραπλανητικής σελίδας «Hrh Crown Prince Pavlos» στέλνουν προσωπικά

μηνύματα σε όσους αναζητούν το προφίλ του Παύλου. Στο μήνυμα εμφανίζεται ένας από τους διαχειριστές της σελίδας με το όνομα Elizabeth Gamero, η οποία αναφέρει:

«Καλώς ήρθατε στη βασιλική οικογένεια, έλαβα το e-mail σας και θα ήθελα να συνεργαστείτε μαζί μου καθώς ξεκινώ τη διαδικασία για την έκδοση μιας βασιλικής οικογενειακής κάρτας για νόμιμο σκοπό την ασφάλεια του διαδόχου μας Παύλου της Ελλάδας και της Δανίας, καθώς και ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας και ζητάω της συνδρομή σας.

Τα… προνόμια

Αυτή η κάρτα μέλους της βασιλικής οικογένειας θα έχει διάρκεια για 8 χρόνια, ενώ θα μπορείτε να κάνετε αίτηση και για μόνιμη κάρτα. Η κάρτα για 8 χρόνια θα σας κοστίσει 600 ευρώ και θα τη λάβετε μέσα σε 48 ώρες. Στην περίπτωση που θέλετε να γίνετε μόνιμο μέλος, τότε αυτό θα σας κοστίσει 1.200 ευρώ. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας όπως επίθετο, όνομα, ημερομηνία γέννησης, πόλη και χώρα προέλευσης, υπηκοότητα, επάγγελμα».

Στη συνέχεια του μηνύματος οι απατεώνες απαριθμούν τα οφέλη: «Τα οφέλη ως κάτοχοι της κάρτας-μέλους της βασιλικής οικογένειας θα είναι τα εξής: Θα λαμβάνετε κάθε μήνα το ποσό των 500 ευρώ από τη βασιλική οικογένεια, ενώ σταδιακά το ποσό θα αυξάνεται. Θα σας χορηγηθεί δωρεάν Visa για 5 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Δανίας. Μπορείτε να συναντήσετε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ακόμα και τον βασιλικό διάδοχο. Θα μπορείτε επίσης να ζητήσετε οποιαδήποτε βοήθεια από τη βασιλική οικογένεια».

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .