Παρασκευή, Ιουνίου 16

Μέχρι που φτάνει η σατανική υποκρισία των ελληνόφωνων που το παίζουν θλιμμένοι ενώ υποδέχονται ορδές ομοίους τους ?

Όπως παραδέχτηκε ο Μπαγκλαντεσιανός συνευρέθηκε με το μεθυσμένο κορίτσι και στη συνέχεια, όπως λέει την άφησε σε χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε

Μέχρι που φτάνει η σατανική υποκρισία των ελληνόφωνων  που το παίζουν  θλιμμένοι ενώ υποδέχονται ορδές ομοίους τους ?

Κως: «Απήγαγαν την Αναστάζια» λέει η μάνα της 27χρονης που έπεσε θύμα του Μπαγκλαντεσιανού -Έκλεισε εισιτήριο για να φύγει στο εξωτερικό ο αλλοδαπός μόλις έγινε η δήλωση εξαφάνισης!

Αγωνία και φόβος έχει κατακλύσει την οικογένεια της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, με καταγωγή από την Πολωνία που εξαφανίστηκε στην Κω.

Η νεαρή κοπέλα που είχε έρθει στο νησί πριν από έναν μήνα προκειμένου να εργαστεί, αγνοείται από το βράδυ της περασμένης

Δευτέρας, με τον σύντροφό της να δηλώνει την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Η μητέρα της 27χρονης δήλωσε στο πολωνικό tuwroclaw ότι φοβάται πώς η κόρη της έπεσε θύμα απαγωγής στο νησί. «Η Αναστάζια έχει απαχθεί. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη» και οι "Αρχές" στο ελλαδισταν που εχει ακομα φανερα κομμουνιστικα κομματα χαιδευουν τους πακιστανους ένω ήδη την βιασαν !!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν τη Δευτέρα, όταν η κοπέλα είχε ρεπό από το ξενοδοχείο που εργαζόταν, ενώ ο 28χρονος σύντροφός της εργαζόταν. Η 27χρονη πήγε μόνη της για ποτό και φαίνεται ότι μέθυσε ή την μεθυσαν μπορει να εριξαν και χαπια. Εκεί "τυχαια" την προσέγγισαν 5 αλλοδαποί από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές και της πρότειναν να την πάνε σπίτι τους όπως και τελικά έγινε (ποια που θα ηταν νορμαλ θα πηγαινε με 5 λαθρο?). Εκεί ο όπως παραδέχτηκε ο Μπαγκλαντεσιανός συνευρέθηκε με το μεθυσμένο κορίτσι και στη συνέχεια, όπως λέει την άφησε σε χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε. Οι αστυνομικοί έλεγξαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ωστόσο δεν εντόπισαν πουθενά την κοπέλα.

Ο Μπαγκλαντεσιανός κατηγορείται για αρπαγή, καθώς εκμεταλλεύτηκε την κοπέλα που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και την κακοποίησε, οι αλλοι?

Η σατανική υποκρισία των ελληνόφωνων που ειναι πίσω απο αυτήν ΜΚΟ ονόματι το χαμόγελου του παιδιού :

 


Ο σατανάς εμφανίζεται ως άγγελος , τα ίδια κανουν και στο ίντερνετ εμφανίζονται ως φωστήρες που θα σώσουν τον κόσμο απο fake ενώ οι ιδιοι λενε τερατώδες ψέματα στα πάντα και εξαπατούν πάντες με σατανικό τρόπο, αφου η προέλευση τους ειναι απο αυτο που οι μάζες ξερουν ως σατανά , και ενώ θα τρίβουν τα χεριά τους που βιαστικέ άλλη μια του λευκού γένους. 

 Από κοντά και ορδες Νεοέλληνες που τώρα το παίζουν θλιμένοι ενώ υποστηρίζουν τους λαθρο και ολο αυτο που γινεται σε ολη την Ευρωπή και Αμερικη δηλαδη οπου υπαρχει το λευκο γενος "τυχαια", και που δεν ανηκουν πολλοι νεολληνες που εχουν καβαλήσει το καλαμι σαν κακομαθημενα και νομιζουν πως ειναι απογονοι αρχαιων ολοι στην Ελλαδα ενω οι περισσοτεροι εχουν αραβο-σημιτικη "λογικη " και ολοι οι αλλοι της Ευρωπης ειναι οι κακοί και επισης μυθος ινδοευρωπαϊκή φυλή όπως τους λεει η ιουδαικη προπαγανδα, και οποιος τους πει το αντιθετό ειναι του "συστηματος" ενω οι ιδιοι που δεν εχουν ιδεα απο φυλες λενε τα μασονικα παραμυθια . 

 

 https://www.aetos-apokalypsis.com/2023/06/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .