Κυριακή, Ιουνίου 18

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη ξεκαθαρίζει: «Λέγονται και γράφονται δημόσια ανακρίβειες από επιτήδειους»

σδωδσωσδ

Πολλά έχουν ακουστεί γύρω από την εξαφάνιση του Νότη Σφακιανάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει αποφασίσει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και απ’ ότι φαίνεται δεν επιθυμεί να κάνει το come back του, τουλάχιστον όχι σύντομα.

Φήμες μάλιστα θέλανε τον ερμηνευτή να επιστρέφει στις πίστες ωστόσο ο ανιψιός του το διαψεύδει.

Συγκεκριμένα ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ξεκαθάρισε πως: «Ο λόγος που κάνω αυτή την κίνηση είναι γιατί λέγονται και γράφονται δημόσια ανακρίβειες από επιτήδειους οι οποίοι δε γνωρίζουν καν την πραγματικότητα και διαρρέουν

πληροφορίες για την προσωπική ζωή και περιουσία του θείου μου, που αν μη τι άλλο δε θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει καν.

Ο κύριος Πιλάτος που βγήκε πρόσφατα και αναφέρθηκε στον θείο μου, για το που ζει, το πως ζει και με ποιον ζει, υπήρξε μεν για πολλά χρόνια φίλος και στενός συνεργάτης του θείου μου, όμως απέχει από το σχήμα για σχεδόν 10 χρόνια. Δε μπορεί να γνωρίζει μιας και δεν ζει στην Αθήνα.

Στη συνέχεια, στον κύριο Λιάγκα βγήκε ένα άλλο παιδί που παρουσιάζει τον εαυτό του ως μετρ του Νότη και τίποτα παραπάνω και το όνομά του είναι Νίκος Ψαρρής, ο οποίος με τη σειρά του είπε επίσης πράγματα που δεν υφίστανται. Οι μετρ του Νότη είναι ο κύριος Γιώργος Κασσάμπαλης, ο κύριος Μίμης Κασσάμπαλης κι εγώ.

Τώρα, ότι αφορά τον Νότη, την προσωπική του ζωή και τα επαγγελματικά του θα σας πω τα εξής: Είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του. Έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι επιλογή του και πρέπει να είναι σεβαστή από όλους μας. Πρόσφατα που βρεθήκαμε, μου επισήμανε ότι δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί σε καμία πίστα. Τώρα, αν αλλάξει κάτι, θα το μάθετε από τον ίδιο.

Όσον αφορά την οικογένειά του και τα προσωπικά του, δεν αφορά κανέναν και δε νομίζω να έχει δώσει και ποτέ δικαιώματα σε κανέναν για να μιλήσει γι’ αυτά τα λεπτά ζητήματα. Και όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με τα ανυπόστατα στοιχεία που προβάλλουν για την οικογένεια του θείου μου, εκθέτουν και φέρνουν σε δύσκολη θέση τη θεία μου και τα παιδιά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο ανηψιός του Νότη Σφακιανάκη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .