Δευτέρα, Ιουνίου 26

Οι γραικύλοι ελληνόφωνοι πληθυσμοί ανταποκρίνονται υπερβολικά θετικά στα κοινωνικά πειράματα που υποβάλλονται, πέραν κάθε λογικού σχεδιασμού καθυπόταξής τους, ανατρέποντας έτσι τους αρχικούς σχεδιασμούς και υποχρεώνοντας τους σχεδιαστές σε αναφανδόν αλλαγή στρατηγικής.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μητσοτάκης ουαν μαν σόου. Με 42 παίζει μπάλα σε άδειο γήπεδο.
 
Δεξιά και ακροδεξιά στο 60. Κεντροαριστερά και κουμούνια πανωλεθρία. Η Δεξιά προελαύνει. Το 17 των ζαίων έχει όνομα. Αλέξης Τσίπρας. Χωρίς Τσίπρα τα ταγάρια θα παίζανε με Νίκη Μέρα και Πλεύση. Το πιθανότερο να είχαν την τύχη Βαρουφάκη. 
 
Να βγαίνει ο άλλος μετά την πανωλεθρία τού 17 και με 22 μονάδες στο κεφάλι να κάνει αναλύσεις για τους ναζί και τον Κασιδιάρη.. Μωραίνει Ζεύς ὂν βούλεται ἀπολέσαι. Κασιδιάρης τρίτο κόμμα με 12 αν ως Έλληνες είχε κατέβει. 
 
Τώρα θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η Νέα Δουλοπαροικία δεν είναι δεξιό κόμμα.Συμφωνούμε. Μεταναστευτικό, λοατκι και δημογραφικό ζήτημα είναι σχεδόν ακροαριστερο κομμα. Ούτε ο σύριζα είναι αριστερό κόμμα. Κάπως όμως πρέπει να κάνουμε συζήτηση. Δοθέντος ότι ο όχλος που ψηφίζει ΝΔ ανήκει στην συντριπτική πλειοψηφία του στην παραδοσιακή δεξιά. Συνεπώς η διατύπωση "60% δεξιά και άκρα δεξιά" υπονοεί ότι 60% των ψηφοφόρων είναι δεξιάς ιδεολογίας. 
 
Το ότι ψηφίζουν ΝΔ , τον κατεξοχήν πολιτικό φορέα του αριστερού ορθοπολιτικού φασισμού, είναι άλλο ζήτημα. Αυτό συμβαίνει γιατί στην Ελλάδα σήμερα δεν υπάρχει αυθεντικός πολιτικός φορέας Δεξιάς ιδεολογίας.
 
 Ουδείς ανέμενε, κατά τη λογική πορεία των πραγμάτων, ότι η κυβέρνηση της υγειονομικής δικτατορίας, η κυβέρνηση των πιο σκληρών λοκντάουν, των υποχρεωτικών εμβολιασμών, των προστίμων στους ηλικιωμένους, της αναστολής των υγειονομικών, του κατοχικού λιμού στα σούπερ μάρκετ, της ακριβότερης βενζίνης και ηλεκτρισμού παγκοσμίως, η κυβέρνηση των μισθών πείνας, των επιδομάτων, των πλειστηριασμών των Πάτσιδων, των Τεμπών κλπ, ότι το ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ θα επιβραβευθεί εν τέλει στην κάλπη με 22 μονάδες διαφορά υπέρ μίας δικτατορίας με μανδύα κοινοβουλευτικό. 
 
Αυτό εκφεύγει κάθε ορθολογικού σχεδιασμού κάθε ορθολογικού σχεδιαστή. Το 42% Μητσοτάκη και -- το πρωτοφανές των 22 μονάδων διαφθοράς -- 17% του δεύτερου κόμματος, αποδεικνύει ότι οι γραικύλοι ελληνόφωνοι πληθυσμοί ανταποκρίνονται υπερβολικά θετικά στα κοινωνικά πειράματα που υποβάλλονται, πέραν κάθε λογικού σχεδιασμού καθυπόταξής τους, ανατρέποντας έτσι τους αρχικούς σχεδιασμούς και υποχρεώνοντας τους σχεδιαστές σε αναφανδόν αλλαγή στρατηγικής. 
 
Των πραγμάτων ούτως εχόντων, δοθέντος του ναυαγίου Σύριζα, ο κύβος είχε πλέον ριφθεί για μονοκρατορία Μητσοτάκη. Στις εκλογές του Μαΐου η Singular άφησε εκτός όλα τα κόμματα που τον Ιούνιο μπήκαν, φουσκώνοντας Μητσοτάκη στο τερατώδες 42% (και παρολίγον αυτοδυναμία με απλή αναλογική!!) και συμπιέζοντας ΣΥΡΙΖΑ χαμηλότερα της πραγματικής του δύναμης προεξόφλησε το αποτέλεσμα των εκλογών Ιουνίου. Στέλνοντας τους ζαίους για μπάνιο. 

4 σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .