Κυριακή, Ιουνίου 4

Γιατί κανείς δε μιλά για τα πανάκριβα ενοίκια που έγιναν απλησίαστα και σε αχούρια διαμερίσματα;

Από τη στιγμή που το κόστος στέγασης «χτύπησε κόκκινο» η  συγκατοίκηση σταμάτησε να είναι ταμπού και στην Ελλάδα και δεν αφορά πια τους συνήθεις «υπόπτους», όπως οι φοιτητές μακριά από την οικογενειακή εστία και ζευγάρια που βρίσκονται σε σχέση, αλλά αφορά και οικογένειες.  Οι οικογένειες σε απόγνωση . Έφτασε το ενοίκιο όσο ένας μισθός και κανένας δεν λέει τίποτα, ούτε κυβέρνηση ούτε αντιπολίτευση κανένα κόμμα μεγάλο ή μικρό δεν ακουμπά αυτό  το καυτό θέμα που απασχολεί πολλούς πολίτες,

τι ακριβώς συμβαίνει; Περίμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ που ισχυρίζεται ότι είναι κόμμα αριστερό ότι θα έφερνε αυτό το θέμα στην επικαιρότητα πράγμα που μέχρι στιγμής δεν το έχει ακουμπήσει. Κατά άλλα έχει πρόγραμμα για όλους και μας μιλά συνεχώς για δικαιοσύνη . Για ποια δικαιοσύνη; Είναι δικαιοσύνη να πληρώνεται ένας εργαζόμενος 700 μισθό και να του ζητούν 550 και 600 για ένα σπίτι 60 τ.μ. και σάπιο; 1,5 εκατομ. Έλληνες είναι σε ενοίκιο και αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, από 300-350 που έδιναν τους κάνουν αύξηση και ζητούν τα διπλά σε περιοχές υποβαθμισμένες. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το πρόβλημα, κάποιος να βρει ένα τρόπο, η νέα κυβέρνηση ένα νομοσχέδιο για να βοηθηθούν κι αυτοί που δεν έχουν δική τους στέγη. Όποιο κόμμα φέρει αυτό το θέμα στην επικαιρότητα και στο πρόγραμμά του θα επωφεληθεί ψήφους από τους ενδιαφερόμενους. 

Ίδωμεν.

Φαντομάς 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .