Κυριακή, Ιουνίου 4

ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟΝ Σκέρτσο ΣΑ ΧΤΑΠΟΔΙ: Οι μάσκες έπεσαν - Ούτε κοστολόγηση προγράμματος, ούτε debate από τη ΝΔ


[Ο μπούφος ο Σκέρτσος αντί να ξεκινήσει με "Την Τρίτη το πρωί θα σας περιμένω στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους" ξεκινάει με παπαριές του στύλ "εμάς είναι κοστολογημένο από την ΕΕ αφού τα μέτρα μας είναι στο πρόγραμμα σταθερότητας" και αφού αραδιάζει νούμερα μέσα σε 5-6 παραγράφους λέει στην προτελευταία παράγραφο "αν όμως έχει απορίες ο Τσίπρας ευχαρίστως να το πάμε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους"... ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΙ!!!


Πείτε βρε παπάρες ξεκάθαρα "Ραντεβού την Τρίτη" και πάτε με το πρόγραμμα σταθερότητας...

Τώρα έτσι που το είπατε στο τέλος και στα κορακίστικα άντε να το κατάλαβε κανας υπομονετικός με πτυχίο ΑΕΙ που έφτασε στο τέλος της ανακοίνωσης!!

Εκεί που οι ΣΥΡΙΖΑίοι ήταν στα σκοινιά, τώρα μόλις ακούνε κοστολόγηση θα λένε "το πρότεινε ο Τσίπρας και αρνηθήκατε" όπως έσπευσε να πει με ανακοίνωσή της η βλαμμένη του ΣΥΡΙΖΑ!!

Τι μαλ@κία θεέ μου!!

]

«Τώρα επιβεβαιώνεται γιατί επί μία ολόκληρη εβδομάδα έλεγαν ψέματα πως έχουν δήθεν κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από το ΓΛΚ, γιατί ήθελαν να κρύψουν το ευχολόγιο της ΝΔ», αναφέρεται στην ανακοίνωση
Απάντηση στον Άκη Σκέρτσο για την κοστολόγηση των προγραμμάτων δίνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι λέει ψέματα για την κοστολόγηση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Οι μάσκες έπεσαν, ούτε κοστολόγηση ούτε debate από τη ΝΔ»

Με την απάντησή του ο κ. Σκέρτσος επιβεβαίωσε πως το μόνο πρόγραμμα που δεν είναι κοστολογημένο τελικά είναι αυτό της ΝΔ. 

Μόλις ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συμφώνησε στην από κοινού προσφυγή σε ανεξάρτητο φορέα για την κοστολόγηση των δύο αντιπαρατιθέμενων πολιτικών προγραμμάτων (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ), ο κ. Μητσοτάκης με υπεκφυγές τελικά το αρνήθηκε. 

Ισχυρίζεται ψευδώς ότι το πρόγραμμα της ΝΔ έχει κοστολογηθεί γιατί έχει συμπεριληφθεί ως τέτοιο στο Μεσοπρόθεσμο. 

Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι σε αυτό έχει συμπεριληφθεί μόνο ένα από τα προαναγγελθέντα μέτρα, οι αλλαγές στο μισθολόγιο. Όλες οι υπόλοιπες εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη (αύξηση αφορολόγητου για οικογένειες με παιδιά, κατάργηση τέλους επιτηδεύματος, αύξηση δαπανών για την Υγεία κλπ) δεν περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο. 

Τώρα επιβεβαιώνεται γιατί επί μία ολόκληρη εβδομάδα έλεγαν ψέματα πως έχουν δήθεν κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από το ΓΛΚ, γιατί ήθελαν να κρύψουν το ευχολόγιο της ΝΔ. 
Με δεδομένη πλέον την άρνηση για από κοινού κοστολόγηση των προγραμμάτων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, δεν προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι για ακόμα μία φορά ο κ. Μητσοτάκης θέλει να δοξαστεί κρυπτόμενος και δεν θέλει οι πολίτες να ακούσουν επιχειρήματα και τα αντίπαλα προγράμματα σε ένα τηλεοπτικό debate των δύο πολιτικών αρχηγών. Ο ίδιος που γυρίζει ανά την Ελλάδα και λέει με αλαζονεία ότι δεν έχει αντίπαλο και που δεσμευόταν για debate στις δεύτερες εκλογές.
Οι μάσκες έπεσαν .

https://dexiextrem.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .