Πέμπτη, Ιουνίου 22

Β.Κωστέτσος: «Οι Μικρασιάτες ήταν Έλληνες της ίδιας Εθνικότητας και της ίδιας θρησκείας, δεν είναι το ίδιο με τους λαθρομετανάστες – Θα λέω τη γνώμη μου και θα την σέβεστε»

«Ζούμε σε δημοκρατία και θα λέω αυτό που θέλω εγώ»

Ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος έχει αποδείξει πως έχει το θάρρος της γνώμης του και δε φοβάται τους νόμους της πολιτικής ορθότητας και λέει τα πράγματα όπως είναι κάτι που δεν τολμούν να κάνουν πολλοί άλλοι που ανήκουν στο star system.

Αναφερόμενος λοιπόν στην παράνομη μετανάστευση και στην προσπάθεια κάποιων εντέχνως να εξισώνουν τους παράνομους μετανάστες με τους Έλληνες πολίτες που νομίμως κατοικούν σε

αυτή τη χώρα είπε το αυτονόητο για τους κανόνες της Λογικής (που όμως έχει… απαγορευτεί) «Δεν είναι το ίδιο οι Μικρασιάτες με τους λαθρομετανάστες» αποδομώντας έτσι το γνωστό και σαθρό επιχείρημα πως και οι Μικρασιάτες Έλληνες ήρθαν εδώ ως πρόσφυγες και μετανάστες.


 

Φυσικά το ελληνικό τηλεοπτικό σύστημα έσπευσε αμέσως να τον κατακρίνει όπως έκανε άλλωστε και για την δήλωση του προ ημερών όταν αναφερόμενος στην δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία είπε πως «Δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους απάνθρωπους».

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha συνάντησε τον Βασίλειο Κωστέτσο για να πιεστεί να προβεί σε «αναγκαστικές διευκρινήσεις» και να καθησυχαστούν οι απανταχού «προοδευτικοί» πολίτες.

«Ήταν φρικτό, δεν θα μπορούσα να μην τοποθετηθώ για το συγκεκριμένο έγκλημα. Γιατί είναι κάτι που απασχολεί όλους τους Έλληνες» σημείωσε αρχικά ο σχεδιαστής.

«Θέλουμε δε θέλουμε, αυτοί οι άνθρωποι έχουν μία άλλη θρησκεία. Η θρησκεία αυτή που πιστεύουν βλέπει τελείως διαφορετικά την γυναίκα απ’ ό,τι εμείς οι Χριστιανοί», σημείωσε στην συνέχεια και πρόσθεσε:

«Κάποιος ο οποίος έχει μεγαλώσει στερημένα, άγρια και δεν υπολογίζει είναι πιο επικίνδυνο απ’ ό,τι ένας Χριστιανός, Έλληνας, Ευρωπαίος. Είναι τελείως διαφορετικά. Τώρα αν ο άλλος έχει βλάβη στον εγκέφαλο, είναι τελείως διαφορετικό».

«Μου έγραψαν πολλοί ότι έχουμε και Έλληνες που βιάζουν και γυναικοκτονούν, όπως η υπόθεση του Μπάμπη (Αναγνωστόπουλου). Μην συγκρίνουμε, είναι ασύγκριτα. Η υπόθεση του πιλότου ήταν μία τελείως διαφορετική ιστορία. Δε σημαίνει ότι όποιος βιάζει ή σκοτώνει το κάνει για τον ίδιο λόγο», τόνισε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Στο τέλος της προβολής του συγκεκριμένου βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να διαχωρίσει την θέση της: «Όχι, όχι. Όποιος σκοτώνει, σκοτώνει και όποιος βιάζει, βιάζει. Διαφωνώ κάθετα με τον Βασίλειο. Λάθος όλο».

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου σημειώνοντας: «μάθετε να σέβεστε την άποψη και τη γνώμη του άλλου».

Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram:

«Όχι αγαπητή μου και όμορφη κα Καινούργιου. Λάθος μέγα! Αν ήταν έτσι τότε δεν χρειάζοταν τα δικαστήρια αφού όποιος “σκοτώνει σκοτώνει και όποιος βιάζει βιάζει”.

Δεν είναι κοπάδια οι άνθρωποι. Έτσι όπως το τοποθετείτε θα υπήρχε μια κοινή απόφαση του νόμου και των δικαστηρίων για όλους τους παραπάνω! 

Δεν θα χρειάζοταν να περνάν από δίκη! Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Οι άνθρωποι διαφέρουν, οι θρησκείες διαφέρουν, οι παιδείες διαφέρουν, τα ήθη διαφέρουν, οι “αιτίες οι λόγοι διαφέρουν”…

Οι μετανάστες διαφέρουν…! Δεν είναι το ίδιο οι Μικρασιάτες με τους λαθρομετανάστες! Εδώ… (προσωρινώς) δεν χρειάζεται να βάλετε την μπούρκα σας για να μην προκαλείται!

Τι θα πει “λάθος όλο”! Μάθετε να σέβεστε την άποψη και τη γνώμη του άλλου! Για να σέβονται και οι άλλοι την δική σας.

Δημοκρατία έχουμε, όχι δικτατορία και αποφασίζουμε και διατάσσουμε τη δική μας γνώμη. Ότι είναι η σωστή και οι άλλες λάθος. Με αγάπη και εκτίμηση».

 pronews.gr στο Instagram


 


 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/v-kostetsos-oi-mikrasiates-ellines-den-einai-to-idio-me-tous-lathrometanastes-tha-leo-ti-gnomi-mou-kai-na-tin-seveste/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .