Σάββατο, Ιουνίου 24

«ΒΟΜΒΑ»! Πολυεθνικές θα βρουν δουλειά σε αλλοδαπούς ανά την Ευρώπη!!! Προκειμένου να ενσωματωθούν στις κοινωνίες

 ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ !

40+ πολυεθνικές εταιρείες, ανάμεσά τους κορυφαία ονόματα όπως η Amazon, η Hilton, η Marriott, η Starbucks και η ISS, ανακοίνωσαν από κοινού την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε μεγάλο κύμα προσλήψεων των λεγόμενων «προσφύγων» που βρίσκονται στην Ευρώπη!!!

Η πρωτοβουλία για την πρόσληψη τουλάχιστον 13.000 προσφύγων ανακοινώθηκε σε εκδήλωση στο Παρίσι, υπό την αιγίδα της ΜΚΟ

Tent Partnership for Refugees, με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων (20 Ιουνίου).

Μάλιστα, ιδρυτής της εν λόγω οργάνωσης είναι ο Τούρκος επιχειρηματίας Χαμντί Ουλουκάγια, ευρύτερα γνωστός και στο ελληνικό κοινό ως Mr. Chobani, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη πουλώντας… ελληνικό γιαούρτι στο εξωτερικό!

Δεδομένου ότι οι ροές προς την Ευρώπη αυξάνονται, ισχυρές πολυεθνικές αναλαμβάνουν να προσλάβουν μέρος αυτών, προκειμένου να ενσωματωθούν στις ευρωπαϊκές κοινωνίες, οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν πληθυσμιακά!

Μεταξύ των εταιρειών που δεσμεύτηκαν σε άμεσες προσλήψεις είναι η Amazon που είπε πως θα απορροφήσει τουλάχιστον 5.000 «πρόσφυγες», σε διάφορα πόστα, σε υπηρεσίες της στην Ευρώπη.

Πέρα της Amazon, για 1.500 προσλήψεις τουλάχιστον δεσμεύτηκε η Hilton και άλλες 1.500 η Marriott International.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .