Πέμπτη, Ιουνίου 22

Εξώδικο στο ΧΡΙ.Κ.Ε. από τον «Σωτήρα» για το περιοδικό «Προς τη Νίκη» - Απαντάει με συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νικολόπουλος

Εξώδικο στο ΧΡΙ.Κ.Ε. από τον «Σωτήρα» για το περιοδικό «Προς τη Νίκη» - Απαντάει με συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νικολόπουλος

Με συνέντευξη Τύπου (αύριο Παρασκευή, ώρα 11:00 στα γραφεία του ΧΡΙΚΕ) θα απαντήσει ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, Νίκος Νικολόπουλος, στην πρωτοφανή εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία της Χριστιανικής Αδελφότητας «Ο ΣΩΤΗΡ», μέσω της οποίας απαιτεί όχι μόνο να αποσύρει, αλλά και να απαγορεύσει στον οποιονδήποτε την αναδημοσίευση του
video που εικονίζεται το περιοδικό «Προς τη Νίκη» και να καλέσει εντός μόλις 12 ωρών όσους το αναδημοσίευσαν, να το αποσύρουν άμεσα!
Μάλιστα «Ο ΣΩΤΗΡ» προαναγγέλλει ότι σε διαφορετική περίπτωση, θα ασκήσει ενώπιον πολιτικής ποινικής και διοικητικής Δικαιοσύνης, κάθε νόμιμο δικαίωμά της!
Το επίδικο είναι ένα video στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ΤΙΚ ΤΟΚΤ, στο οποίο όπως αναφέρει το εξώδικο «με ρητές αναφορές αλλά και υπαινιγμούς συνδέεται (κατά τη γνώμη τους) το περιοδικό «ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ» με συγκεκριμένο πολιτικό, δημιουργώντας μάλιστα και το σύνθημα «προς τη νίκη, πάμε για τη νίκη.»
Σε κάθε περίπτωση και πέρα από την προφανή αβασιμότητα του εξωδίκου και τα όσα παρουσιάζονται σε αυτό, ο Νίκος Νικολόπουλος επισημαίνει το αυτονόητο:
Ότι δηλαδή «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, αφού το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος δεν έχει προβεί σε καμία συνεργασία με τη ΝΙΚΗ.
ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ το ΧΡΙΚΕ αποφάσισε αφού δεν συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές να στηρίξει δημόσια το Πατριωτικό δημοκρατικό Χριστιανικό κόμμα ΝΙΚΗ!
Τονίζουμε, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ  και ΚΑΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!»
Ωστόσο ο πρ, υπουργός Νίκος Νικολόπουλος, όπως ενημερώνει «αποσύραμε το βίντεο από τους λογαριασμούς μας και… « ες αύριον τα σπουδαία»

Υ.Γ. Δεν γνωρίζουμε τον κ. Νατσιό ούτε ζητήσαμε ποτέ … να συναντηθούν τα προεδρεία των κομμάτων, όπως συνέβη σε ΟΛΕΣ τις προηγούμενες προεκλογικές μας συνεργασίες με κόμματα και πολιτικές προσωπικότητες!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .