Παρασκευή, Ιουνίου 16

Σοκαριστικές αποκαλύψεις Α. Λύτρα: Πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι πίσω από την Greek Mafia!


 Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την δράση της Greek Mafia στην Ελλάδα έκανε ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την Greek Mafia

έκανε λόγο για διασύνδεση των μαφιόζων με....πολιτικούς, οικονομικούς παράγοντες και δημοσιογράφους!

«Για να λειτουργήσουν αυτά τα κυκλώματα χρειάζονται τις πλάτες ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας επιχειρηματιών ενδεχομένως, ανθρώπων που έχουν χρήματα, δημοσιογράφων, άλλης εξουσίας, πολιτικών», ανέφερε πιο συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια ανέφερε πως εμπλέκονται ακόμα και αστυνομικοί οι οποίοι είναι επίορκοι που ξέρουν ονόματα και πρόσωπα.

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι ψηλά που χειρίζονται αυτά τα πράγματα και δίνουν την ελευθερία κινήσεων να λειτουργεί το έγκλημα», πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις του κ. Λύτρα συνδέονται με τις αποκαλύψεις που είχε κάνει το newsbreak.gr σχετικά με τα συμβόλαια θανάτου δύο δημοσιογράφων, του Στέφανου Χίου και του Κώστα Βαξεβάνη πίσω από τα οποία κρύβονται είτε άνθρωπος των media, ο οποίος διατηρούσε σχέσεις και με τους δύο, είτε υψηλόβαθμος – δολοφονημένος πλέον – μαφιόζος.

Ο γνωστός δικηγόρος προχώρησε και σε μια νύξη συνδέοντας την δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ με τους δολοφονημένους Βασίλη Ρουμπέτη και Δημήτρη Μουζακίτη που εκτελέστηκαν στον Κορυδαλλό.

Παράλληλα, οι αποκαλύψεις του κ. Λύτρα φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την αποδεδειγμένη εμπλοκή του επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζου αφού με το δικό του θωρακισμένο όχημα κυκλοφορούσε ο καταδικασμένος δολοφόνος.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, το θέμα είναι «σοβαρό» και θα πρέπει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το τι συνέβη.

Δείτε το βίντεο:ΕΔΩ

 https://taxalia.blogspot.com/2023/06/greek-mafia_01911147479.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .