Δευτέρα, Ιουλίου 24

Προφυλακίστηκε ο 30χρονος που είχε ομολογήσει τρεις εμπρησμούς στην Μεσσηνία

Σε λίγες ημέρες θα είναι έξω για να συνεχίσει...το "θεάρεστο" έργο του ! Αυτούς τους νόμους έχουν.

Προφυλακίστηκε ο 30χρονος που είχε ομολογήσει τρεις εμπρησμούς στην Μεσσηνία Προφυλακίστηκε προσωρινά τη Δευτέρα (24.07.23) ο 30χρονος που ομολόγησε τρεις εμπρησμούς στην Μεσσηνία, δύο φέτος και μια το περασμένο έτος. 

Ειδικότερα, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και της εισαγγελέως του Πρωτοδικείου Καλαμάτας αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση του 30χρονου που τις προηγούμενες μέρες είχε ομολογήσει στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ότι έβαζε φωτιές κατ’ εξακολούθηση στην

ευρύτερη περιοχή της Χρυσοκελλαριάς Μεσσηνίας.

Ο 30χρονος σήμερα ενώπιον των ανακριτικών αρχών, σε μια διαδικασία που ξεπέρασε τις 5 ώρες, ανασκεύασε και αρνήθηκε τις κατηγορίες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Προφυλακίστηκε προσωρινά τη Δευτέρα (24.07.23) ο 30χρονος που ομολόγησε τρεις εμπρησμούς στην Μεσσηνία, δύο φέτος και μια το περασμένο έτος. 

Ειδικότερα, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και της εισαγγελέως του Πρωτοδικείου Καλαμάτας αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση του 30χρονου που τις προηγούμενες μέρες είχε ομολογήσει στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ότι έβαζε φωτιές κατ’ εξακολούθηση στην ευρύτερη περιοχή της Χρυσοκελλαριάς Μεσσηνίας.

Ο 30χρονος σήμερα ενώπιον των ανακριτικών αρχών, σε μια διαδικασία που ξεπέρασε τις 5 ώρες, ανασκεύασε και αρνήθηκε τις κατηγορίες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

.zougla.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .