Δευτέρα, Ιουλίου 24

Αποστομωτική απάντηση Βελόπουλου στον Μητσοτάκη που τον αποκάλεσε «πατριώτη της φακής»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απαριθμεί τα πολιτικά μαγειρέματα του Μητσοτάκη

Αποστομωτική απάντηση έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος του επιτέθηκε από το βήμα της Βουλής, αποκαλώντας τον «πατριώτη της φακής».

Στην απάντησή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπενθυμίζει στον πρωθυπουργό τα πολιτικά του «μαγειρέματα» στις Πρέσπες, το Κυπριακό, την υπόθεση Μπελέρη, τις παραχωρήσεις στους Τούρκους αλλά και την κάλυψη των ευθυνών για τις καταστροφικές πυρκαγιές πίσω από την «κλιματική κρίση».

Αναλυτικά η απάντηση του Κυριάκου Βελόπουλου:

Απάντηση μου στο @protothema και τον πρωθυπουργό για τον «πατριώτη της φακής».

Ο Κ. Μητσοτάκης αφού εξαπέλυσε υβριστική επίθεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης κάνοντας λόγο για «πατριώτες της φακής», κρύφτηκε πίσω από τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, ο οποίος παραβιάζοντας τον κανονισμό δεν έδωσε τον λόγο στον κ. Κυριάκο Βελόπουλο επί προσωπικού.

Η απάντηση λοιπόν στον «πολιτικό μάγειρα» Κ. Μητσοτάκη και τις αναφορές του σε «όσπρια» είναι η ακόλουθη:

«Πατριώτης της φακής» είναι αυτός που προεκλογικά παριστάνει τον «Μακεδονομάχο» αλλά μετεκλογικά αγκαλιάζει τον Ζάεφ και προωθεί τις μεθοδεύσεις των Σκοπιανών.

«Πατριώτης της φακής» είναι αυτός που κάνει εκθέσεις για τα δήθεν «έργα τέχνης» του κακοποιού Ράμα, ενώ ο Φρέντι Μπελέρης «σαπίζει» στα κάτεργα των Τιράνων.

«Πατριώτης της φακής» είναι αυτός που δέχεται την μετατροπή της Κύπρου σε «συντεταγμένες» και των Δαρδανελίων σε «τουρκικά στενά».

«Πατριώτης της φακής» είναι αυτός που προσέρχεται σε διάλογο με την Τουρκία, προαναγγέλλοντας ότι «μπορεί να χάσουμε και κάτι».

«Πατριώτης της φακής» είναι αυτός που αφήνει την Ελλάδα να καίγεται, ρίχνοντας τις ευθύνες στον καύσωνα, στην κλιματική αλλαγή, στον άνεμο και τον κακό μας τον καιρό.

«Πατριώτης της φακής» είναι αυτός που αφήνει την Ελλάδα να καίγεται, ρίχνοντας τις ευθύνες στον καύσωνα, στην κλιματική αλλαγή, στον άνεμο και τον κακό μας τον καιρό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .