Τρίτη, Ιουλίου 25

Αριστοτέχνης Κυριάκος: Φίμωτρο στον Σαμαρά με αντάλλαγμα την προεδρία!

Έτσι εξηγείται η σιωπή του πολιτευτή Μεσσηνίας!

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ
Ένα από τα μεγαλύτερα κατορθώματα του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η μετατροπή του Αντώνη Σαμαρά σε «αθλητή της ενόργανης», καθώς η κυβίστηση του τελευταίου απαντάται μόνο σε αγώνες του συγκεκριμένου αθλήματος, παγκόσμιου μάλιστα επιπέδου.

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωνε δημόσια και με πάθος, ότι δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτεί την αντικατάσταση της παραδοσιακής οικογένειας με «γονέα 1 και γονέα 2», ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να υπάρξει «καμιά συνομιλία με πειρατές», εννοώντας φυσικά την Τουρκία.

Δεν πρόλαβε λοιπόν ο Κυριάκος να καταλάβει και πάλι την εξουσία, και υποχρέωσε των Μεσσήνιο πολιτικό σε μία αδιανόητη κωλοτούμπα: Ανακοίνωσε την αναγνώριση του γάμου ομοφυλοφίλων και την έναρξη διαλόγου με την Τουρκία…

Πρόκειται για «καψόνι» πρώτου μεγέθους, παρόμοιο με αυτά που ιστορικά έκαναν οι σουλτάνοι στους κατακτημένους ραγιάδες

Ο Αντώνης Σαμαράς λοιπόν αντί να εξεγερθεί, να υπερασπιστεί την πατρίδα, τις θέσεις του, την αξιοπρέπεια του, προτίμησε να σιωπήσει εγείροντας τεράστια ερωτηματικά…

Πως το κατάφερε αυτό Κυριάκος; Μα φυσικά, του έταξε την προεδρία της Δημοκρατίας το 2025!

Πολύ μπροστά ο πρωθυπουργός…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .