Σάββατο, Ιουλίου 22

ΦΕΥΓΕΙ για την Αμερική (οικογενειακώς) ο Τσίπρας...

Δύο εβδομάδες οικογενειακές διακοπές θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας και μάλιστα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, στη δυτική ακτή των ΗΠΑ. Ο απερχόμ...


Δύο εβδομάδες οικογενειακές διακοπές θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας και μάλιστα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, στη δυτική ακτή των ΗΠΑ.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παραιτήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες μετά τη διπλή εκλογική ήττα και την κατάρρευση των ποσοστών του κόμματος, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξεκουραστεί εκτός Ελλάδος και μάλιστα για πρώτη φορά για τόσο χρονικό διάστημα, μαζί με τη σύζυγό του

Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο παιδιά τους.

Προορισμός της οικογένειας Τσίπρα, η δυτική ακτή των ΗΠΑ και συγκεκριμένα η Καλιφόρνια. Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν θα περιοριστεί σε ένα μέρος, αλλά θα επισκεφθεί ξακουστές πόλεις, όπως το Λος Αντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Σαν Ντιέγκο και άλλες μεγάλες πόλεις της Καλιφόρνιας.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να επισκεφθεί με τα παιδιά του και τη σύντροφό του και το θεματικό πάρκο της Ντίσνεϊλαντ στην Καλιφόρνια, που είναι και το πλέον δημοφιλές της εταιρείας, παγκοσμίως, πολύ κοντά στo κοσμοπολίτικο Λονγκ Μπιτς και στο LA.

 http://www.press-gr.com/2023/07/blog-post_387.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .