Δευτέρα, Ιουλίου 24

Έγγραφο αποκαλύπτει χρηματισμό του Μπάιντεν από Ουκρανό ολιγάρχη!


Ο γερουσιαστής Chuck Grassley έδωσε στη δημοσιότητα το έγγραφο FD-1023 του FBI, υποστηρίζοντας ότι ο Joe Biden και ο Hunter Biden ανάγκασαν τον τότε διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας φυσικού αερίου της Ουκρανίας, Burisma, Mykola Zlochevsk να τους καταβάλλει 5.000.000 δολάρια ώστε να φροντίσουν να απολυθεί ο Ουκρανός εισαγγελέας Viktor Shokin. Ήταν ο εισαγγελέας ο οποίος διερευνούσε το σκάνδαλο Burisma – Μπάιντεν και τα εκατομμύρια που είχε εισπράξει ο Χάντερ Μπάιντεν για να παρέχει «υπηρεσίες προστασίας» στον Zlochevsk, χρησιμοποιώντας την επιρροή του πατέρα του.

Ο Ζλοτσέφσκ προσέλαβε τον Χάντερ παρά το γεγονός ότι πίστευε πως ήταν «ηλίθιος» και ότι «ακόμα και ο σκύλος του ήταν πιο έξυπνος».

Πρόκειται για μία αποκάλυψη – βόμβα που υπό ομαλές συνθήκες, θα τίναζε την κυβέρνηση των ΗΠΑ στον αέρα.

Σύμφωνα με το Zlochevsk, ο οποίος μάλιστα είχε διατελέσει και υπουργός, υπάρχουν «πολλά γραπτά μηνύματα και ηχογραφήσεις» που αποδεικνύουν ότι εξαναγκάστηκε να κάνει τις πληρωμές.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο διεφθαρμένος πρώην υπουργός και πρώην διευθύνων σύμβουλος, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να εξασφαλίσει και κυπριακό διαβατήριο,«προσέλαβαν τον Χάντερ Μπάιντεν «για να μας προστατεύσει, μέσω του πατέρα του, από κάθε είδους προβλήματα».

IMG 3202
Το έγγραφο της έρευνας που αποκάλυψε ο γερουσιαστής

Οι ισχυρισμοί του Ουκρανού επιβεβαιώνονται από τα τεκταινόμενα:

«Το έγγραφο του FBI αναφέρει ότι αυτή η συνάντηση έλαβε χώρα τη στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν έκανε μια δημόσια δήλωση σχετικά με τον (πρώην) γενικό εισαγγελέα της Ουκρανίας Βίκτορ Σόκιν ότι ήταν διεφθαρμένος και ότι θα έπρεπε να απολυθεί /απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του», πράγμα που έγινε, σύμφωνα με το έντυπο.

«Η πηγή του FBI είπε στον Ζλοτσέφσκι ότι λόγω της έρευνας του Σόκιν για την Burisma, η οποία δημοσιοποιήθηκε εκείνη τη δεδομένη στιγμή, θα είχε ουσιαστικό αρνητικό αντίκτυπο στην μελλοντική δημόσια εγγραφή της Burisma στις Ηνωμένες Πολιτείες». Αυτή φέρεται να ήταν η δικαιολογία για την καρατόμηση του έντιμου εισαγγελέα…

Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο στην νεότερη ιστορία των ΗΠΑ.

Πηγή: newsbreak.gr

https://theflagreport.com/engrafo-apokalyptei-chrimatismo-tou-bainten-apo-oukrano-oligarchi/

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .