Παρασκευή, Ιουλίου 28

ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ…. ΕΤΡΕΜΕ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ – ΕΣΚΑΣΑΝ ΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ – ΚΟΥΛΗ,ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ

ax-1-750x375

Τέτοιο προηγούμενο δεν έχει ξαναυπάρξει για την ένδοξη Ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

Όταν μια  πυρκαγιά, ακόμα και τεράστιας έντασης, καταφέρνει αυτό που δεν μπορεί να καταφέρει ο αντίπαλος σε περίοδο Πολέμου, τότε κάποιοι πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα.

Η ανικανότητα είναι πλέον κυρίαρχη και πασιφανής!

Όταν σου καίγονται τα πυρομαχικά των μαχητικών αεροπλάνων πρώτης γραμμής που αναχαιτίζεις τον εχθρό, τότε, αμέσως μετά το σοκ μόνο μια λέξη σου έρχεται στα χείλη. Ντροπή!

Όταν δε, απομακρύνεις και τα F16 για να τα… σώσεις,  η ντροπή θα είναι μαύρη κοιλίδα, διαχρονικά,  στην ιστορία των…γραφειοκρατών και των χαρτογιακάδων.

Οι αποθήκες αυτές έχουν προδιαγραφές ΝΑΤΟ, με πολλές ασφαλιστικές δικλείδες προστασίας ώστε να προστατεύονται από φυσικές καταστροφές.

Είναι απαράδεκτο να καίγεται τέτοια αποθήκη σε εποχή ειρήνης.

Όταν το περιστατικό αντιμετωπιστεί μόνο μια κίνηση πρέπει να σκέπτονται όλοι,  από τον Διοικητή της Πτέρυγας Μάχης, τους Αρχηγούς των Επιτελείων των Ε.Δ. μέχρι τον Υπουργό…. σε πρώτη φάση.

Την παραίτηση!

Η ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ .

 

 

fantomas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .