Τετάρτη, Ιουλίου 26

Βγήκε και η Όλγα η Κεφαλογιάννη να μας πει κάτι που δεν ξέραμε! --Όλγα Κεφαλογιάννη: «Οι πιλότοι μας έπεσαν εν ώρα καθήκοντος

ΣΧΟΛΙΟ:Τι χρειάζονται τόσοι άχρηστοι Υπουργοί μόνο για τη μάσα...

Όλγα Κεφαλογιάννη:«Είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα και η απώλεια των δύο πιλότων συγκλονίζει»

H Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” και αναφέρθηκε τόσο στις πυρκαγιές που καίνε την Ρόδο επί σειρά ημερών όσο και στον θάνατο των δυο πιλότων του μοιραίου canadair Περικλή Στεφανίδη και Χρήστου Μουλά.

“Είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα και η απώλεια των δύο πιλότων συγκλονίζει. Οι πιλότοι μας έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, την ώρα που έδιναν μάχη για να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες,

τον φυσικό πλούτο της πατρίδας μας και αυτούς τους ήρωες δεν πρέπει να τους ξεχάσουμε ποτέ.” είπε αρχικά η Υπουργός Τουρισμού.

“Το νησί που αποτελεί τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, ένα νησί που ουσιαστικά εδώ και δεκαετίες προσελκύει πάρα πολλούς επισκέπτες και αυτό σημαίνει ότι η οικονομία του νησιού και η εθνική οικονομία στηρίζεται εκεί σε μεγάλο βαθμό πρέπει με κάποιο τρόπο να προστατευτεί και ως φήμη.”, είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη σχετικά με τη Ρόδο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .