Πέμπτη, Αυγούστου 10

Νέο βίντεο: Το τάγμα θανάτου περνούσε ανενόχλητο με ρόπαλα – Πίσω τους 7 αστυνομικοί με… φακούς

Περπατούσαν με καδρόνια και σιδηρολοστούς στα χέρια αλλά δεν τους σταμάτησε κανείς!


Αίσθηση
προκαλεί το νέο βίντεο από την δολοφονική επίθεση των νεοναζί Κροατών χούλιγκαν, για την έλευση των οποίων η ΕΛΑΣ είχε ενημερωθεί αλλά δεν έκανε καμία προσπάθεια να τους εμποδίσει.

Όπως φαίνεται και στο νέο βίντεο του Star, το τάγμα του θανάτου περπατά ανενόχλητο στο δρόμο, λίγο προτού φτάσει έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, και δολοφονήσει τον

29χρονο φίλαθλο, Μιχάλη Κατσουρή.

Ντυμένοι στα μαύρα, πάνω από 100 χούλιγκαν φαίνονται να περπατούν οπλισμένοι με καδρόνια, σιδηρολοστούς, ρόπαλα ακόμα και αλυσίδες, λίγο προτού δοθεί το σύνθημα για την επίθεση. Μάλιστα, δύο από αυτούς φορούν κράνος, ενώ κάποιοι έχουν φροντίσει να καλύψει τα πρόσωπά τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μόλις ένα λεπτό αργότερα, η κάμερα κατέγραψε… μόλις 7 αστυνομικούς να παρακολουθούν τους χούλιγκαν με… φακούς.


Δηλαδή, εκτός από το ότι η ΕΛΑΣ είχε ενημερωθεί και γνώριζε την «κάθοδο» των σκληρών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αφού εντόπισαν και την αυτοκινητοπομπή στην Ελευσίνα, έστειλαν μόλις 7 αστυνομικούς απλά να… συνοδεύουν τους οπλισμένους χούλιγκαν, στους οποίους δεν έπρεπε καν να επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .