Πέμπτη, Αυγούστου 10

Εκθέτει την ΕΛΑΣ και η ΣΤΑΣΥ: «Είχαμε ενημερώσει για τους χούλιγκαν στο μετρό»

Από παντού φέρεται ότι είχαν ενημερωθεί οι αστυνομικές αρχές για τους χούλιγκανς που έφτασαν στο γήπεδο της ΑΕΚ με μαχαίρια και στυλιάρα, σκοτώνοντας τον 29χρονο φίλαθλο Μιχάλη Κατσουρή.

Μετά από τα έγγραφα ήρθαν στο φως και αποδεικνύουν ότι οι αρμόδιες αρχές είχαν ενημερωθεί ακόμα και για τις πινακίδες

των οχημάτων των Κροατών, την ανακοίνωση της ΠΑΕ-ΑΕΚ ότι είχαν αποστείλει βιντεοληπτικό υλικό πριν τη δολοφονία, και η ΣΤΑΣΥ ανακοινώσει ότι είχε ενημερώσει για την έφοδο των οργανωμένων στο μετρό!

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:

«Πολυπληθής ομάδα ατόμων εισήλθε στον σταθμό της Γραμμής 1 του Μετρό ‘Ειρήνη’ και έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υπηρεσιακές διαδικασίες, ο σταθμάρχης ενημέρωσε τον συντονιστή δικτύου και τον ελεγκτή ασφάλειας της ΣΤΑ.ΣΥ για την παρουσία των ατόμων στον σταθμό και την επιβίβασή τους σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά.

Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου «Αριάδνη» της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα αποβιβάστηκαν στον σταθμό «Περισσός».

Το βιντεοληπτικό υλικό με τους ακριβείς χρόνους έχει ανακτηθεί και θα παραδοθεί στην ΕΛ.ΑΣ.”.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .