Δευτέρα, Αυγούστου 14

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Με πυρήνα Στρατιωτικούς εα & Τεχνοκράτες) - (Γνωστό ως κόμμα Αποστράτων)ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ
Αγαπητοί φίλες, φίλοι
Για τη μεγάλη γιορτή του Έθνους των Ελλήνων, της Ορθοδοξίας, της Παναγιάς μας ευχόμαστε σε εσάς, στα μέλη της οικογένειάς σας, στις φίλες και στους φίλους μας, στα ε.ε και ε.α. στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, στα στρατευμένα παιδιά της Πατρίδας μας, σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στην Ελλάδα - απανταχού της γης - στις Αλησμόνητες Πατρίδες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία, ευτυχία, προκοπή, εκπλήρωση οραμάτων, στόχων και προσδοκιών.

Για την Πατρίδα μας γρήγορη έξοδο από τον καταστροφικό πληθωρισμό, την πανδημία, τις πυρκαγιές, δυναμική ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα.

Για τους κυβερνώντες και τους αντιπολιτευόμενους περισσότερη σοβαρότητα - υπευθυνότητα - φρόνηση – τόλμη – αποφασιστικότητα – ομοψυχία και ενότητα για το καλό της Ελλάδας μας.

Πέραν των παραπάνω θεωρούμε πως παρά την ήρεμη περίοδο που διανύουμε, οφείλουμε να έχουμε την προσοχή μας σε ένταση, καθ’ ότι δίπλα μας παραμονεύει διαρκώς απειλώντας τρομοκράτης, εκβιαστής, δόλιος άρπαγας, συστηματικά ψευδόμενος, επικίνδυνος γείτονας, που δεν έχει ηθικούς φραγμούς, την αίσθηση του μέτρου και της δικαιοσύνης, δε σέβεται τις διεθνείς συνθήκες και φυσικά το δίκαιο της Θάλασσας.

Ωστόσο παρά τις δύσκολες ημέρες που περνά η Χώρα μας και οι Έλληνες, υπό τη σκέπη της Θαυματουργού Παναγιάς μας μπορούμε να αισιοδοξούμε για καλύτερες ημέρες, στηριζόμενοι στις δικές μας μοναδικές, αστείρευτες, δημιουργικές δυνάμεις, που αποτελούν εγγύηση για το μέλλον.

Η υπέρμαχος Στρατηγός θα είναι δίπλα μας να καθοδηγεί - φωτίζει τις σκέψεις και τις δράσεις όλων μας, επ’ αγαθώ της φιλτάτης Πατρίδος μας και των Ελλήνων.Με εκτίμηση και αγωνιστικό παλμό

Γιώργος Τσακίρης

Β΄ αντιπρόεδρος(αναπληρωτής προέδρου)

Αξιωματικός ε.α.

Στέλεχος σε διεθνή όμιλο

πτυχίο στο χρηματοασφαλιστικό marketing(Connecticut USΑ)

MA στη διάρθρωση & διαχείριση χαρτοφυλακίων(Λονδίνο UK)ΥΓ: Στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και αισιοδοξία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .