Δευτέρα, Αυγούστου 14

Αυτό είναι το «κλειστό» επάγγελμα που επιστρέφει - Λίστες αναμονής από νέους

Έχουν δημιουργηθεί λίστες αναμονής για μία θέση θυρωρού - Τι λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θυρωρών για το επάγγελμα

Ο Γιώργος Βαμβακάς, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θυρωρών, μίλησε για το επάγγελμα του θυρωρού το οποίο επιστρέφει στις πολυκατοικίες.



Στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο κ. Βαμβακάς, θυρωρός, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν το επάγγελμα του θυρωρού ήταν «κλειστό».

 «Αν κάποιος ήθελε να γίνει θυρωρός αγόραζε το επάγγελμα, γιατί ήταν ”κλειστό”. Η τιμής της αγοράς ήταν διπλάσια τιμή από τα διαμερίσματα, όπως είναι οι άδειες για τα ταξί σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ομοσπονδία έχει συνολικά 1.500 μέλη σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Ωστόσο ο πραγματικός αριθμός των θυρωρών είναι μεγαλύτερος, καθώς απαριθμούνται περίπου 4.000.

Μάλιστα, όπως είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θυρωρών, οι ασφαλιστικές εταιρείες όταν τα κτίρια έχουν θυρωρούς, τότε τα ασφάλιστρα μειώνονται περίπου κατά 20%.

Δείτε το βίντεο



Τα καθήκοντα των θυρωρών

Οι θυρωροί είναι υπεύθυνοι για την εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου που εργάζονται και δίνουν προσοχή και στο κομμάτι της ασφάλειας.Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επάγγελμα του θυρωρού έχουν ενταχθεί πολλοί νέοι- σε ηλικία- άνθρωποι.

Για αυτό τον λόγο έχουν δημιουργηθεί λίστες αναμονής για μία θέση θυρωρού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .