Σάββατο, Αυγούστου 12

ΔΗΜΑΡΧΟΣ στην Αιτωλοακαρνανία κατά ανεμογεννητριών! «Θα υπερασπιστούμε το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων...»

Ο Δήμος Θέρμου και ο δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας κατέθεσαν προσφυγή κατά της τοποθέτησης ανεμογεννητριών στη θέση «Ψώριαρη», στα όρια της κ...

Ο Δήμος Θέρμου και ο δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας κατέθεσαν προσφυγή κατά της τοποθέτησης ανεμογεννητριών στη θέση «Ψώριαρη», στα όρια της κοινότητας Πέρκου δήμου Θέρμου στην Αιτωλοακαρνανία.

Όπως έγραψε ο δήμαρχος σε σχετική του ανάρτηση, «διεκδικούμε την ένταξη των ορεινών περιοχών μας στο πρόγραμμα «Απάτητα Βουνά», δεν είμαστε αντίθετοι σε ήπιες παρεμβάσεις σε πεδινές περιοχές , ούτε αντίθετοι στην πράσινη ενέργεια. Ο τόπος μετά από αυτό το έργο δε θα είναι ποτέ ο ίδιος. Θα επηρεαστεί άμεσα και το φυσικό περιβάλλον, αφού τα βουνά μας που αποτελούν καταφύγιο Άγριας Ζωής θα γίνουν νταμάρι».

Και συνέχισε ο κ.Κωνσταντάρας:
«Λεωφόροι σε απάτητα βουνά, χιλιάδες κυβικά σκυρόδεμα, απόλυτη όχληση της άγριας ζωής και του οπτικού πεδίου, καμία περιβαλλοντική αποκατάσταση, καμία πρόβλεψη κατά το πέρας χρήσης σε 25 χρόνια που θα μείνουν κουφάρια. Θα υπερασπιστούμε το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .