Σάββατο, Αυγούστου 12

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ! ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΟΑΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Clipboard-2023-08-12T220737.919

«Πήγαν για επεισόδια. Δεν μπορώ να το στηρίξω αυτό. Δεν ξεκαθαρίστηκαν ακόμα οι συνθήκες της δολοφονίας», δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος της Κροατίας, Ζόραν Μιλάνοβιτς για τα τραγικά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι ναζί χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ άφησαν πίσω τους νεκρό τον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Ο Πρόεδρος της Κροατίας, Ζόραν Μιλάνοβιτς μίλησε για πρώτη φορά για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια με συμμετοχή της στρατιάς χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Ο Μιλάνοβιτς δήλωσε, επίσης, ότι αναμένει ότι οι οπαδοί που ευθύνονται για τον θάνατο του νεαρού θα βρεθούν το συντομότερο δυνατό:

«Η αστυνομία έχει το δικαίωμα να τους κρατήσει για πέντε ημέρες. Ανεξάρτητα από το γιατί κατέβηκαν, πήγαν να κάνουν επεισόδια, και δεν μπορώ να το υποστηρίξω αυτό, είναι απλά μια περίεργη συμπεριφορά. Αλλά οι πολίτες έχουν τα δικαιώματά τους. Οι συνθήκες της δολοφονίας, δεν έχουν διευκρινιστεί, δεν είναι γνωστές», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Τώρα, αν οι ελληνικές αρχές μπορούσαν να κρατήσουν και τους εκατό μέσω κάποιου είδους τεχνητής κράτησης, ξέρω ότι θα είχε στοιχεία εκδίκησης ή συλλογικής ευθύνης», είπε.

«Ακόμα και οι συνθήκες θανάτου αυτού του ανθρώπου δεν είναι οι πιο ξεκάθαρες», επισήμανε και πάλι ο Μιλάνοβιτς», όπως αναφέρει το dnevnik.hr.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%99%ce%a3%ce%a7%ce%9f%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%91%ce%a0%ce%a5%ce%98%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%9f-%ce%98%ce%a1%ce%91%ce%a3%ce%9f%ce%a3-%ce%9f%ce%99-%ce%9a%ce%a1%ce%9f%ce%91%ce%a4%ce%95%ce%a3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .