Τρίτη, Αυγούστου 29

«ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ;». «ΤΑΓΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ». ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙΝΗΜΑ. Οι Έλληνες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Συλλαμβάνουν λαθραίους, μαχαιροβγάλτες, εμπρηστές, φονιάδες και τους παραδίδουν στην αστυνομία –Τους αποκαλούν φασίστες και απαντούν: «Οι πολιτικοί μας πούλησαν. Θα προστατέψουμε τη ζωή μας, την περιουσία μας και την οικογένειά μας»

1.indd
  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

teaser29-8

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 Στο φύλλο της  29ης–8-2023  του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%9b%ce%a4-%ce%a4%ce%99%ce%a3-%ce%95%ce%99-%ce%a4%ce%91%ce%93%ce%9c%ce%91-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%97%ce%9d%ce%a9%ce%9d-%ce%a0%ce%9f%ce%9b%ce%99%ce%a4%ce%9f%ce%a6%ce%a5%ce%9b/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .