Παρασκευή, Αυγούστου 25

Η Δικαιοσύνη συλλαμβάνει αυτούς που καταγγέλλουν εμπρησμό και κατηγορεί τους καταγγέλλοντες για ρατσισμό!


Η Δικαιοσύνη συλλαμβάνει πολίτες που καταγγέλλουν εμπρησμούς και όχι αυτούς που βάζουν φωτιές, και κατηγορεί τους καταγγέλλοντες για ρατσισμό!

Ε, ας τους αφήσουμε λοιπόν να μας κάψουν όλους για να μη μας λένε ρατσιστές.  Ας στραφούμε σε ευρωπαϊκά δικαστήρια για να σωθούμε αφού εδώ στην Πατρίδα μας είμαστε

διωκόμενοι.

Τα αθηναϊκά ΜΜΕ δεν αναφέρονται στην καταστροφή που έχουν υποστεί οι περιουσίες των πολιτών με τις ατέλειωτες φωτιές, αλλά στέκονται κυρίως στους 18 παράνομους μετανάστες που κάηκαν σα να φταίει η χώρα μας και γι αυτό . Μήπως πρέπει να νιώθουμε εμείς οι Έλληνες τον ρατσισμό μέσα στη Πατρίδα μας; Θέλουν να μας εξοντώσουν ως Έθνος με αντικατάσταση Ασιάτες κράτος και δικαιοσύνη. Εμείς που θα βρούμε το δίκιο μας όταν η Ελληνική δικαιοσύνη μας κατηγορεί ανοιχτά για ρατσισμό; Ήρθαν παράνομα από τις χώρες τους που έμειναν σε καλύβες, τους έβαλαν σε διαμερίσματα, τους εξασφάλισαν για ότι χρειάζονται για να ζούνε, και επιδόματα, έγιναν τετράπαχες οι γυναίκες που έχουν έρθει και αθλούνται για να αδυνατίσουν κάνοντας σχοινάκι για να χάσουν κιλά.  Σε αντίθεση με τους χαμηλοσυνταξιούχους Έλληνες που αργοπεθαίνουν από ανέχεια με 400 ευρώ σύνταξη που παίρνουν τι να πληρώσουν, ενοίκιο, ΔΕΗ, γιατρούς, φάρμακα, φαγητό; Το ΕΚΑΣ το έκοψαν και δεν νοιάζονται το πως επιβιώνουν αυτοί οι άνθρωποι. «Όχι» από το ΣτΕ στην προσφυγή των συνταξιούχων του ΕΦΚΑ για τα αναδρομικά.

Η Δικαιοσύνη γιατί δεν επαναφέρει τα κομμένα δώρα των Χριστουγέννων, και του Πάσχα, ακόμη στα Μνημόνια είμαστε; Για να μπορούν  να ζουν και οι συνταξιούχοι με αξιοπρέπεια. Τι έχει να πει γι αυτό η καλή δικαιοσύνη; Μούγκα στη στρούγκα, κανένα ενδιαφέρων και καμιά δικαιοσύνη για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους έχουν ξεγράψει από  τα κιτάπια τους. Αυτή είναι η κυβέρνηση, αυτή είναι η δικαιοσύνη τους, χειροκροτείστε τους!

Μ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .