Παρασκευή, Αυγούστου 25

Τέρης Χρυσός για Μάκη Δελαπόρτα: «Αυτός είναι η πηγή του κακού»

Ο γνωστός τραγουδιστής στράφηκε εναντίον του ηθοποιού, καθώς δεν του ζητήθηκε να συμμετάσχει στην τιμητική συναυλία για τον Γιώργο Οικονομίδη, της οποίας σκηνοθέτης θα είναι ο Μάκης Δελαπόρτας

teris_xrisos_-_makis_delaportas
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο, η τιμητική συναυλία για τον Γιώργο Οικονομίδη στο θέατρο Άλσος.

 Ο Τέρης Χρυσός, ο Κώστας Βενετσάνος αλλά και η Κλειώ Δενάρδου, τραγουδιστές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις παραστάσεις του αξέχαστου κομφερασιέ, έχουν σταθεί εναντίον της κόρης του, Μαριαλένας Οικονομίδη, και του Μάκη Δελαπόρτα.Όπως ισχυρίζονται, οι τρεις καλλιτέχνες έχουν αγνοηθεί και αποκλειστεί επιδεικτικά από τη λίστα των τραγουδιστών που αναμένεται να εμφανιστούν στην τιμητική βραδιά στις 30 Αυγούστου, την οποία θα σκηνοθετήσει και θα παρουσιάσει ο Μάκης Δελαπόρτας, σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Μαριαλένας Οικονομίδη.

«Ρωτήστε την κυρία Μαριαλένα Οικονομίδη και τον κύριο Μάκη Δελαπόρτα γιατί ο Τέρης Χρυσός δεν θα είναι στην τιμητική βραδιά για τον Οικονομίδη. Λυπάμαι ειλικρινά, όχι γιατί έχω πρεμούρα να τραγουδήσω, αλλά γιατί με αγνόησαν επιμελώς, όταν έχω δουλέψει με τον Οικονομίδη περισσότερα χρόνια από όσα τον γνώρισε η ίδια του η κόρη», είπε αρχικά ο Τέρης Χρυσός στην εφημερίδα «Espresso».

«Όλα αυτά που έχω κάνει για τον Οικονομίδη είναι πολύ λυπηρό να τα αγνοούν οι άνθρωποι που οργανώνουν αυτή την τιμητική βραδιά. […] Αλλά δεν φταίει τόσο η κυρία Οικονομίδου όσο ο κύριος Δελαπόρτας. Αυτός είναι η πηγή του κακού. Έπειτα από όλα αυτά, και χρήματα να μου έδιναν και να με καλούσαν, δεν πρόκειται να δεχόμουν να πάω σε αυτή τη συναυλία. Για μένα ήταν η μεγαλύτερη απρέπεια προς την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού για όλους εμάς που βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι», πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Πρώτη φορά το ακούω από εσάς. Αν με καλούσαν, φυσικά και θα πήγαινα. Ντροπή τους! Γιατί εγώ δεν έχω αποσυρθεί από τιμητικές και φιλανθρωπικές συναυλίες και άλλες τέτοιες βραδιές. Και μου κάνει εντύπωση πως ο κύριος Δελαπόρτας δεν με ενημέρωσε για τη βραδιά. […] Δεν με ειδοποίησαν και λυπάμαι για αυτό», δήλωσε στην ίδια εφημερίδα για το θέμα η Κλειώ Δενάρδου.

https://www.protothema.gr/life-style/article/1405163/teris-hrusos-gia-maki-delaporta-autos-einai-i-pigi-tou-kakou/?utm_source=rss

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .