Τετάρτη, Αυγούστου 2

Καταπέλτης για την κυβέρνηση ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης

Την προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις πυρκαγίες και το φιάσκο με τις εκρήξεις στην Αγχίαλο στηλιτεύει ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης

ΕΚ - Μητσοτακης

Το αφήγημα του Μαξίμου με κάθε είδους δικαιολογία, με αγωνιώδεις προσπάθειες μετακύλησης ευθυνών και φυσικά, την υπερπροσπάθεια να μην πληγεί η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, στηλιτεύει με ανάρτηση του ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, Αντιστράτηγος – Yπαρχηγός Π.Σ.

Σε σχετική ανάρτησή του γράφει:

«Κλιματική αλλαγή”, “ακραίες   μετεωρολογικές συνθήκες”, “οργανωμένο σχέδιο”, “γκαζάκια”, “εμπρηστικός μηχανισμός”, “εμπρησμός”, “ασύμμετρη απειλή”, “πράκτορες”, “καίγεται και το τάδε κράτος”, “megafire” είναι οι συνήθεις όροι ΑΛΛΟΘΙ που χρησιμοποιούνται για μετάθεση ευθυνών!».


 

Με άλλη ανάρτηση, ο έμπειρος Αντιστράτηγος παρουσιάζει συνοπτικά τον όλεθρο που υπέστη η Ελλάδα μέσα σε 12 ημέρες, χάρη εν πολλοίς και στην τραγική αντιμετώπιση των καταστάσεων από τo επιτελικό κράτος

«ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ
Από τις 8 μεγαλύτερες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην Επικράτεια κατά το διάστημα από 17 έως 28.7.2023: κάηκαν 492.410 στρ αγροτοδασικών εκτάσεων νεκροί 2 πιλότοι της Π.Α. και 3 ιδιώτες», γράφει χαρακτηριστικά ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης αναρτώντας και σχετικό χάρτη στον οποίο φαίνονται αναλυτικά τα μέτωπα που έκαναν παρανάλωμα του πυρός ζωές και περιουσίες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .