Τετάρτη, Αυγούστου 16

Εντολή Μητσοτάκη για «τσιμέντωμα» στα Τέμπη

Παρά τις τελευταίες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα των Τεμπών από την έρευνα της ευρωπαΐκής εισαγγελίας, το σιωπητήριο που επικρατεί στα συστημικά ΜΜΕ, έχει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το Μαξίμου προέβαλε εκτενώς την φάρσα με την αποκατάσταση της περιβόητης τηλεδιοίκησης, παρότι οι υπουργοί και τα στελέχη της πρώην κυβέρνησης επέμεναν ότι λειτουργεί, ενώ ήταν σε αδράνεια από το 2019.

Η έρευνα της ευρωπαΐκής εισαγγελίας αποσιωπήθηκε πλήρως, διότι είχε το άκρως επιβαρυντικό στοιχείο ότι η κυβέρνηση γνώριζε με κάθε λεπτομέρεια την επικινδυνότητα, 10 μήνες πριν το δολοφονικό συμβάν.

Το τσιμέντωμα στο χώρο του εγκλήματος που η κυβέρνηση και κάποια εξωθεσμικά φερέφωνα της διέψευδαν, είναι πλέον γεγονός και κατατίθεται μηνυτήρια αναφορά στην ελληνική δικαιοσύνη.

Είναι τέτοια η σπουδή του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αποκρύψει πλήρως τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις, που με προσωπική εντολή, στελέχη υψηλόβαθμα μάλιστα της ΕΡΓΟΣΕ τα οποία διώκονται με βαρύτατες κατηγορίες, παραμένουν στη θέση τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .