Δευτέρα, Αυγούστου 14

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή για φάρμακο που είναι για τους πόνους στις αρθρώσεις – Δείτε ποιο αφορά (φώτο)

Διακινείται παρανόμως μέσω Facebook και κάποιων ιστοσελίδων

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή για φάρμακο που είναι για τους πόνους στις αρθρώσεις – Δείτε ποιο αφορά (φώτο)
Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), με ανακοίνωσή του, εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για ένα φάρμακο, το οποίο διαφημίζεται στο διαδίκτυο για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων, για την αποκατάσταση του κατεστραμμένου χόνδρου, για την πρόληψη από φλεγμονή στις αρθρώσεις κ.λπ.

Πρόκειται για το φάρμακο με την ονομασία DEPANTEN gel.

Το DEPANTEN διαφημίζεται και διακινείται παρανόμως στη χώρα μας διαδικτυακά σε προφίλ χρηστών στην διαδικτυακή πλατφόρμα Facebook, καθώς μέσω ιστοσελίδων, όπως:

  • www.ypyp-fit.gr
  • www.fitolivestorytelling.com
  • www.omorphy-ynea.com
  • www.newnicefitos.com
  • www.nature-tricks.com

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή σας το DEPANTEN, να μην το χρησιμοποιήσετε και να ενημερώσετε άμεσα τον Οργανισμό.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ για το DEPANTEN gel

DEPANTEN gel

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην παρουσίαση του προϊόντος DEPANTEN τζελ, το οποίο διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως φάρμακο για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων, για την αποκατάσταση του κατεστραμμένου χόνδρου, για την πρόληψη από φλεγμονή στις αρθρώσεις κλπ. Το προϊόν αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό σκεύασμα, και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.

Το DEPANTEN διαφημίζεται και διακινείται στη χώρα μας διαδικτυακά μέσω ιστοσελίδων, όπως: www.ypyp-fit.gr, www.fitolivestorytelling.com, www.omorphy-ynea.com, www.newnicefitos.com, www.nature-tricks.com, παρανόμως, καθώς και σε προφίλ χρηστών στην διαδικτυακή πλατφόρμα Facebook, ενώ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του είναι άγνωστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το DEPANTEN, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/o-eof-efista-tin-prosoxi-gia-farmako-pou-einai-gia-tous-ponous-stis-arthroseis-deite-poio-afora-foto/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .