Τετάρτη, Αυγούστου 9

Σβήστε τους από τον χάρτη να ησυχάσετε οριστικά


Γιώργος Αρκουλής 

 Η υψηλόβαθμη λειτουργός της δικαιοσύνης (δεν νομίζω πως χρειάζεται δέλτα κεφαλαίο η τελευταία λέξη) κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πριν επιλεγεί για την (σίγουρη) εκλογή της ως ΠτΔ, είχε προλάβει να στείλει την απόφαση για τα αναδρομικά των συνταξιούχων στις καλένδες, ευνοώντας το γκουβέρνο που έψαχνε επειγόντως να αγοράσει χρόνο. Αυτό είναι πασίγνωστο στην επικράτεια των απόμαχων της ζωής, όπως προφανές ήταν και το που θα κατέληγε αυτή η πολύχρονη θλιβερή και άδικη ιστορία. Ελάχιστες ημέρες, λοιπόν, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για την

συνταξιοδότηση στα 74 χρόνια (!), ιδού το ανώτατο δικαστήριο, που μόλις πήρε την απόφασή του για τα αναδρομικά, τα δώρα και ό,τι άλλο  αφαιρέθηκε με γκαγκστερικό τρόπο των  κυβερνήσεων ΝΔ και Σύριζα από τους αβοήθητους συνταξιούχους. Η απόφαση είμαι βέβαιος ότι ανακούφισε εκείνους οι οποίοι χρωστάνε -ως κόμματα- τις τρίχες του κεφαλιού τους στο ελληνικό δημόσιο, τους πασίγνωστους μπαταχτσήδες με τα δεκάδες σπίτια, βαρβάτους τραπεζικούς  λογαριασμούς και -άμα λάχει- οφσόρ εταιρίες.

Δυστυχώς, όσοι είχαν προσφύγει στα δικαστήρια (και ήταν χιλιάδες) δέχτηκαν χθες το φτύσιμο της δικαστικής εξουσίας, το οποίο χαστούκι (να δείτε που) θα δεχτεί τώρα με συμπάθεια προς τους θιγέντες ο αντίστοιχος υπουργός των οικονομικών, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και βεβαίως ο γνωστός Ευκλείδης, που ως έξαρχος της Οικονομίας σε ΑΡΙΣΤΕΡΗ κυβέρνηση, είχε προβλέψει ότι (σε γενικές γραμμές) το πρόβλημα με τους συνταξιούχους θα θεραπευτεί οριστικά  με την φυσική τους απουσία από την ζωή. Είναι ο άνθρωπος με τα μπερδεμένα ελληνικά, που μόλις δήλωσε στην εφημερίδα του Μαρινάκη ότι «θέλει να γίνει πρωθυπουργός»!

ΥΓ: Τουλάχιστον αυτός, δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του πίσω από ψεύτικες υποσχέσεις και…αναμονή αποφάσεων από τις καλένδες!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .