Τετάρτη, Αυγούστου 23

EKTAKTO – ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ! ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ! ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ! ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΓΚΝΕΡ, ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ! (ΦΩΤΟ)

ΠΡΙ

Την πληροφορία επιβεβαίωσε το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, το οποίο αμέσως ανέφερε ότι μέσα στους 10 επιβαίνοντες ήταν ο Πριγκόζιν. Όλοι οι επιβαίνοντες -τρία μέλη πληρώματος και επτά επιβάτες- σκοτώθηκαν.

Το υπουργείο ανέφερε ότι το Embraer Legacy, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στη Wagner, ταξίδευε από τη Μόσχα προς την Αγία Πετρούπολη. Το Embraer κατέπεσε στο χωριό Κουζενκίνο, στην επαρχία Τβερ.

Το αεροσκάφος είναι γνωστό ότι ανήκει στη Wagner αλλά δεν είναι σαφές αν και ο Πριγκόζιν ήταν μέσα σε αυτό.

To TASS ανέφερε από την πλευρά του ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορικών Μεταφορών ξεκίνησε έρευνα για τη συντριβή του αεροσκάφους Embraer, η οποία σημειώθηκε στην περιοχή Τβερ την Τετάρτη.

Κανάλια στο Telegram που πρόσκεινται στη Wagner επιβεβαιώνουν τον θάνατο του Πριγκόζιν (ή έστω μεταφέρουν πληροφορίες ότι έχει σκοτωθεί).

Αλλά επιτείνουν και τη σύγχυση με την αναφορά ότι πετούσε συνήθως με άλλο αεροσκάφος που επίσης ανήκε στον ίδιο. Αναφέρονται ακόμη σε δεύτερο αεροσκάφος της μισθοφορικής εταιρείας που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης κύκλους πάνω από τη Μόσχα και ότι «συμπεριφέρονταν περίεργα».

ρ1ρ2ρ3

Προηγούμενη ενημέρωση:

Το ιδιωτικό αεροσκάφος Embraer Legacy Μόσχας-Πετρούπολης συνετρίβη στην περιοχή Τβερ, δέκα άτομα επέβαιναν, όλοι έχασαν την ζωή τους, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών.

Το αεροσκάφος φαίνεται πως ανήκει στον αρχηγό της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν.

«Σύμφωνα με το Υπουργείο Έκτακτης Ανάγκης της Ρωσίας, στην περιοχή Tver, κοντά στο χωριό Kuzhenkino, συνετρίβη ένα ιδιωτικό αεροσκάφος Embraer Legacy, που πετούσε από τη Μόσχα στην Αγία Πετρούπολη. Στο πλοίο επέβαιναν δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων τρία μέλη πληρώματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλοι είναι νεκροί», αναφέρεται στην έκθεση.

Την είδηση μεταδίδουν ολοένα και περισσότερα διεθνή πρακτορεία.

a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .