Σάββατο, Αυγούστου 12

Αστυνομικός «υπηρετεί» στο Interni της Μυκόνου

Από την φύλαξη της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και πρώην επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρίας Αντωνίου μέχρι τα Επίσημα που υποτίθεται ότι υπάγεται σήμερα

Zougla Newsroom

«Λύνει και δένει» σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Μυκόνου, σε αντίθεση με το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο έχει να χρησιμοποιήσει αρκετούς μήνες. Δείχνει εξαιρετικό ζήλο να προλάβει και το παραμικρό λάθος που μπορεί να γίνει στο εστιατόριο Interni στα Ματογιάννια. 

Αδιαφορεί όμως, από ό,τι φαίνεται, για τα καθήκοντά του στο αστυνομικό σώμα.Ο λόγος για τον αστυνομικό

Πασχάλη Καλλιμάνη, με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει εγκατασταθεί στο «νησί των ανέμων» και εργάζεται, όπως ξέρουν όλοι όσοι πηγαίνουν στο κυκλαδίτικο πολυτελές εστιατόριο, καθημερινά. «Είναι ο άνθρωπος που θα φροντίσει να βρει τραπέζι σε μια παρέα που είναι διατεθειμένη να κάνει έναν καλό λογαριασμό, αλλά και να αφήσει ένα φιλοδώρημα με…. τετραψήφιο νούμερο στον νεαρό με την προσεγμένη εμφάνιση που τους “περιποιήθηκε” και τους έδωσε την ευκαιρία να γευτούν το ιδιαίτερο μενού» λέει άνθρωπος που γνωρίζει από πρώτο χέρι τον αστυνομικό – μετρ.

 

 διαίτερο μενού» λέει άνθρωπος που γνωρίζει από πρώτο χέρι τον αστυνομικό – μετρ.

Ο αστυνομικός σε πλήρη δράση οργανώνει τους συνδαιτυμόνες στο πάρτι του πολυτελούς εστιατορίου της Μυκόνου

Ο αστυνομικός σε πλήρη δράση οργανώνει τους συνδαιτυμόνες στο πάρτι του πολυτελούς εστιατορίου της Μυκόνου


Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Πριν προκηρυχθούν οι εκλογές του Μαΐου, ο νεαρός ήταν υπεύθυνος φύλαξης της βουλευτού της ΝΔ και πρώην επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη , Μαρίας Αντωνίου, από την Καστοριά. Όπως μας ενημέρωσε όμως η κα Αντωνίου, έπειτα από επικοινωνία που είχε η «Ζούγκλα» μαζί της, ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την προστασία της έχει αλλάξει από τη στιγμή που η ίδια επανεξελέγη τον Ιούνιο.

 Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον Πασχάλη Καλλιμάνη πολλά… Τι είδους άδεια είναι αυτή που έχει πάρει από το αστυνομικό σώμα για να βρίσκεται συνέχεια στη Μύκονο; Μήπως έχει δηλώσει κάποια αναρρωτική άδεια μακράς διάρκειας; Είναι τόσο ασθενής, αλλά μπορεί να αλωνίζει στο νυχτερινό κέντρο και να στέκεται τόσες ώρες όρθιος;

 Ο Πασχάλης Καλλιμάνης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Interni Αν π.χ. δεν δουλεύει στο γνωστό εστιατόριο και βρίσκεται εκεί κάθε βράδυ ως θαμώνας, πως άραγε καταφέρνει να ζει στο κοσμοπολίτικο νησί το οποίο όλοι ομολογούν ότι τα καταλύματά του είναι πανάκριβα; Από τον παχυλό μισθό της Ελληνικής Αστυνομίας; Στο νησί οι επιχειρηματίες και το προσωπικό άλλων καταστημάτων λένε ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός δουλεύει κάθε καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια παραμένοντας στο νησί από 3 έως 5 μήνες. 

Τι είδους άδεια είναι αυτή που έχει πάρει από το αστυνομικό σώμα για να βρίσκεται συνέχεια στη Μύκονο; Μήπως έχει δηλώσει κάποια αναρρωτική άδεια μακράς διάρκειας; Είναι τόσο ασθενής, αλλά μπορεί να αλωνίζει στο νυχτερινό κέντρο και να στέκεται τόσες ώρες όρθιος;

Ο Πασχάλης Καλλιμάνης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Interni

ε τις «πλάτες» τίνος άραγε; Μάλιστα, σύμφωνα με δικογραφία αλλά και απόφαση που βρίσκεται στα χέρια μας εκκρεμούν μηνύσεις εναντίον του και καταγγελίες για κλοπή χρηματικού ποσού και για εκβιασμό μέσω φωτογραφιών και προσωπικών μηνυμάτων σε Ελληνοαμερικανίδα.

 Σε μια από αυτές τις δίκες υποχρεώθηκε από το δικαστήριο να επιστρέψει το χρηματικό ποσό που είχε αποσπάσει. Πώς είναι δυνατόν η ηγεσία της αστυνομίας να επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές και να παραμένει στο σώμα; Ελπίζουμε το ρεπορτάζ του zougla.gr να φτάσει μέχρι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Να αναζητήσουν, όχι τραπέζι στο πολυτελές εστιατόριο, αλλά πού βρίσκεται ο αστυνομικός.

 Ίσως είναι στο κατάλυμά του μαζί με γνωστό παίκτη ριάλιτι που εργάζεται και αυτός στην ίδια επιχείρηση, ίσως είναι σε κάποια παραλία ή μήπως ετοιμάζει βαλίτσες για να επιστρέψει στη Βόρεια Ελλάδα; Αναμένουμε…

 https://www.zougla.gr/greece/astynomikos-ypiretei-sto-interni-tis-mykonou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .